što znaći dobra za 2 soma eura

: da vozi,da nije trula,da netreba 2-3 godine legnut pod auto,da neškripi i ne lupa,da ima djelova na polici u svakom dućanu auto dijelova :rolll:
ajmo ovako ... 75icu tko traži ... neka skuplja novce ... to ti je najpametnije ako si čvrsto odlučio uzet 75icu ili transaxla ... i čekaš ... tko čeka tak i dočeka ... uletit će neka vrijedna za koju se može reč da nema toliko puno posla po njoj ... i to vjerojatno od nekog tko ju vozi ili ima već neko vrijeme ... al ta nebude koštala 2 soma eura al kad mu daš više od te cifre znaš da si kupio dobru ... budi strpljiv nemoraš ju imati odmah

i ta če se prodati unutar 36 sati

ovo što se trenutno nudi po oglasnicima itd. ... to kupiš i ispod 4-5 soma eura ukupnog troška to ne razgovara ... limarenje,lakiranje,mehanika,pitanje motora i getribe itd. sve se to nakupi ... i onda moš reć da imaš auto kojem moš vjerovat da te neće izdati od Zg do St ...
po meni bolje bi bilo uzet gotov auto,nego kao ja uzet mrtvaca i sredit auto ... evo ja sam ti živi primjer toga ... al kad gledam sa strane ovako ekipu koja je oko mene sa istim autima i istim problemima ... gle ti moš sad uzet auto za 5000kna i ja ti garantiram da nakon 2 registracije će taj auto probit 35-40 tisuća kna ... to ti je neko ajmo reć nepisano pravilo jer gle to je 20+ godina star auto ... uvijek ima posla oko njega i uvijek nešto stvara probleme ... a ti si taj koji mora prelomiti u sebi da si to želiš,da si spreman posjećivat limara svako malo jer ak se izvrtiš i nabrzinu ti izraste drvo ili hidrant ... gle ... znaš kak je ... danas mi motor štuca trebam kablove ... aha kablova u Hr za njega nema :rolll: ima na ebayu i čeka se 20 dana,ili sinhron druge nevalja .... joj ... dajte si mira ljudi ... to je za jazavce koji imaju živaca i sami priznaju da su mazohisti