koliko znam bmw od 235hp, moram vidit detalje.. nije baš najbolji izbor, ali za male pare ću ga stavit pa vidit kako ide.. polsije njega ide jače čim nađem.. 300 hp ne vjerujem da će stići, ali bi mogao preko 500nm.. bar nešto
1400km sam prošao s malinić kvačilom, ide dobro zasad.. stavljeno na 338k km, pa ću vidit koliko će trajat.. JTD performance stage 3 (dosad najbolje i najviše je treslo na kretanju ali držalo je puni gas svaki put majku mu, krstim se, odlčno šta sam radio i tek pokušavao šta se može s autom a držalo je ko bog) sam imao nekih 45k km, a Elmet jednomaseni uz pojačano kvačilo 50k km i više uz proklizavanje, a s tim setom uvijek bio onako causal, labav, baš je bio uglađen ali nije mogao podnijeti moment punog gasa, nema šanse.. ovo od malinića mekana pedala skroz zaprepastio se unutar 5 g koliko auto imam i ne trese nikad ali vidit ćemo koliko će trajat
oba stara seta (JTD performance i Elmet jednomaseni) sam dao Djuri JTD klinika, bolje on zna šta će s time nego ja, pogotovo nakon cca 45-50k km i više istrošenosti
imam 5l pakovanje 75w80 Bardahl XTG ulje za mjenjač neotvarano ako nekome treba, dam besplatno, stavit ću i na Fejs
Djuro JTD klinika nije htio da uzme jer sam mu već dao oba seta kvačila, pošten i predobar čovjek
ako ništa, ostavit ću mu sljedeći put pred radionom i otići, svaka čast čovjeku šta radi s alfama, najviše što je dobar čovjek, ljudina reklo bi se
edit: imam slike turba, stavim čim psa prošetam

taj turbo će biti ok, ali ako ne prebaci 300hp/500nm (a neće) uz mapu ide se na jače

, nema zajebancije
oboje mora biti preko 3xxHp/5xxNnm, i onda dosta uz laminiranu karticu grafa sa valjaka

riješit će Djuto samo čim da se nađe šta treba
R80 pumpa (može R90 ili R110)
2000 bara rail sensor
izduv full fi70mm (gde da uzmem karter po mjeri) pa da izduv po mjeri može biti veći jer sad ne stane veći
8v 156 polu osovine
341 ducati corse dizne a valjaju zasad
ne znam šta još ali puno toga, rakija se pila.. živjeli!