mijenjao sam komplet kvačilo i zamašnjak, kvačilo je pojačano kod majstora tu u brodu koji to odrađuje, i drži bez problema.. ako bude nešto................
znaci isao sam nedavno od Splita prema Sl. Brodu i auto krene trest, smrdao se novi set kvačila/zamašnjak koji sam uzeo prošle godine.. desilo se taman tu negdje oko Zagreba.. šta ću, imam jedino broj Jopija u mobu jer mi je ranije rješavao prednje diskove i pločice, zovem ga, pitam jel u radioni u 5 popodne i jel mogu auto ostavit.. kaže može.. i tako, na autocesti 90kmh, siđem s autoceste i lagano do njega, jedno 25min vožnje, "izdržalo" je do njega..
bio je petak, već pola 6 popodne a subotu radim od 8 ujutro.. zovem taksi, vozi nas kući u Sl. Brod, doveze nas lik, odem u stan po JTD performance set kvačila, stavim liku u gepek i reko vozi nazad kod Jopija gdje si nas i pokupio

otišlo je oboje, i kvačilo i zamašnjak..
stavljen je JTD stage 3 set kvačila, novi Luk zamašnjak, repariran mjenjač, promijenjeno vozačevo staklo i gume oko vozačevog i suvozačevog prozora.. vozio sam od Zagreba do Sl Broda, nije nešto preteško kvačilo, mislio sam da će biti i teže.. s malo jačim gasom kreće se s mjesta bez problema, bitno mi je da drži kako spada.. na dijagnostici nema grešaka, sve ostalo radi kako spada
eto, kopkalo me to kvačilo još od ugradnje prošle godine, trebao sam odmah ili Malinić ili ovako JTD performance, tko zna šta se desilo, loš komplet ili loša ugradnja.. ne dam više nikom tu u Brodu da čačka oko auta