0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
A gde su slike i snimka u leru kak lepo rokce...?......Sent from my iPhone using Tapatalk
bit će slike kroz godinu-dvije... to GT club...
Nema slika... fake tema.Nije fake, eno ga u temi o ciosu piše da se dobar rabat dobije na dijelove Tapatalk
Daj fotke
(Image removed from quote.)Evo jedna u prirodnom okruzenju
kaj već se raspala od osijeka da zgb?
Majstore, oče'l to?
...iako ja gledam taj auto već 3 tjedna kod mene u salonu i molim Uzvišenog da ga ne kupi netko sa alfista, sad kad je ipak kupljen i odvežen, moram ti priznati par stvari o autu:- auto je bio na krovu i to "pirueta" stilom po zadnjoj strani- ta mjet značka je jedino original sa nje- neznam dali si primjetio zadnje kočnice, no cijeli zadnji most je od Peugeota 206- čudi me kako nisi primjetio broj šasije na muldi, no ne počinje sa ZARxxxxxxx, nego WDBxxxxxxx, jer komplet desna mulda je sa starog mercedesa 123 linije (dečki u limariji su zbilja profesionalci i to su vrhunski složili)- nadam se da se nisi saginjao ispod auta (ako nisi i nemoj, ostat ćeš šokiran), jer nekim čudom je počela trava rasti- zaštitar koji je radio po noći je završio u Vrapču :, jer je po noći, kad se sve utiša iz smjera auta čuo zvukove, a ničeg nije bilo (naknadno se ispostavilo da se čuje proces truljenja gore spomenutog poda)...neka ti je sa srećom...
Samo radi tebe sam otvorio, nakon dugo vremena dajem ti priliku da mi se osvetis
Napadam Grobnik 2021.