0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Svjedno gledam trazim neku 147 Q2 ..to je pravi auto za mene
Bio sam na valjcima... 299.8 ks i preko 600 Nm na 3300 obrtaja...
od 80 do 180 11,5 a od 100 do 200 14,1...Katastrofa koliko se gubi na saltanju u petu i dok turbo ponovo pocne nabirati brzinu... Ali... Moze se...
Di si mjerio u SM chip ? Ili? Sigurno si zadovoljan..iskreno jako dobar rezultat s tim da imas original kvacilo..da ne pricam auto od 1600kg znaci krstarica..
Misliš ovako nešto
Nisam mjerio u SM-u. Decko iz Sarajeva ima valjke pa smo kod njega otisli samo na mjerenje.. Klize kvacilo preko 3800 pogotovo na valjcima... Ne moze izdrzati... Na cesti gume klizu ali na valjcima popusti kvacilo...
Toooo...evo dajem ljevo jaje za takvu..za DC dajem oba..bez pardona..takav auto se moze poslozit toliko savrseno ajme meni..lagana,guzica je taman za bocit je..a za drituru slozit dobar motor i gas..
Malo je to..odmah na 80% pa nek se sve razleti
Žena mi kupila za godisnjicu braka..weeeee..mozda jednom mi kupi neku Q2 i tako to..predlozit cu joj..
Super ti je, di ti je nabavila to?
Jesam, skuzio sam te jos na semaforu na potoku.Ma skuzio sam, znam da je tamo kamera, ne trebaju nam kazne bezveze. Al ona 2 puta sta si malo poklopio se cuje iza kroz zatvoren prozor bas solidno za jednog diZla
ajde podijeli sa nama sve preinake što si radio na GT
Sto ce podijeliti kaze da je STOCK isto kao i moja
Ajde Emanuel reci ljudima sto imas ispod haube