Evo da podijelim iskustvo:
danas mi je stigao Mini ELM327 konektor, naručio sam s ebaa, platio 7,50$ + 2$ shipping, točno s ovog linka:
http://www.ebay.com/itm/171329361620?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT (iako je sad 1$ skuplji).
Šljaka i na mojoj Alfi 156 fl i na Škodi Yeti. Isprobavao sam na Androidu preko aplikacije Torque, a za Alfu i na aplikaciji AlfaOBD.
Koliko sam vidio, AlfaOBD nudi puno mogućnosti, ali mislim da je prikladniji za novije modele od 156, jer na 156 i nema puno toga za korigirati.
Što se torquea tiče, skinuo sam samo free verziju za probu, mada ću kupiti i full verziju. Izgleda dosta jednostavno i spartanski (da ne kažem neugledno), ali služi svrsi. Ima brdo parametara koje može prikazivati.
Imam i neke verzije FiatEcuScana na kompu, ali mi ne funkcioniraju. Doduše, FES je neki stari v2.5 i ne spaja mi se na bluetooth, a noviju verziju koju imam ne mogu otvoriti iz rar datoteke jer je pod šifrom.
Pa ovim putem apeliram ako netko ima link za novu i valjanu verziju FES-a (ili Multi Ecu Scana, isti vrag), molim na PP link.