Stigla zamjena za Sporta. Posto cu sad ugl. bit na motoru auto ce bit "pomocno vozilo". Trazio sam nesto malo gradsko, jeftino za odrzavanje, sa malom potrosnjom i da je po principu toci i vozi. Razmisljao sam o Cliu, Puntu i Twingu, sve 1.2 8v motori. Na kraju je izbor pao na Punta, cetvrti u mom vlasnistvu
Dakle, radi se o Fiat Puntu sa dobro poznatim 1.2 8v motorom koji razvija 44kW/60ks. Auto je 2002 godina, kupljen sa 56 000km. Opremu ima sasvim solidnu za jednog Punta starog 16 godina (prozori na struju, centralno zakljucavanje, city servo, dva zracna jastuka, klima).
Napravljen poveci servis: set zupcastog i kanalonog remena (SKF i Gates), termostat (Gates), pumpa vode (Saleri), svjecice (NGK), kablovi (NGK), kociono ulje (ATE), antifriz (Paraflu), svi filteri (Purflux), ulje (Selenia Gold)
Sve to je kostalo par kn skuplje nego jedan napinjac kanalnog remena kod Clia.
Ubacen Alpine radio koji sam imao u Cliu, naruceni Gledring gumeni tepisi, Polcar kadica za gepek, daljinsko zakljucavanje.
Kasnije ce na njega Cronice 15" koje su na Cliu bile zimski set, Eibach opruge, mozda zatamnim zadnja stakla, sredisnja konzola od sportinga sa otvorom za CD Changer i to bi ugl. bilo to.