Evo i mene u klubu, prva Alfa ikad

Tražio već neko vrijeme, jedna fina usčuvana sa 150 konja mi pobjegla, pa je prošlo neko vrijeme u potrazi pa sam našao opet jednu, već dogovorio sa kolegom (isprike još jednom ako je na forumu, no mislim da mu nije jako žao što nije prodao

) ali onda u zadnji trenutak se pojavila ova na njušci od 120 konja za bezobrazno malo novaca, prvo sam mislio da je neka muljaža, otišao pogledati auto i uletio u nju.
Daklem, 2007. god, ali prva rega 18.05.2009., prvi vlasnik bio, kupljen u AC DUO Osijek, imam gotovo sve račune što je rađeno na njoj, čak i račun od kupnje, 197 000 km. Pregledom kod mehe ustanovljeno zasad da jedino moram mjenjati donje vilice, makar bi ja htio i kvačilo jer je dosta tvrdo, no meho veli da je u dobrom stanju i da ne diram još to. Inače, prethodni vlasnik je već dvaput mjenjao kvačilo

Dva seta felgi i guma, ove čelične su katastrofa, kao da su za stojadina pa sam zasad improvizirao sa crnim ratkapama. Od planova prvo kemijsko iznutra jer je poprilično musava i riješiti rukohvate koji su naravno izguljeni. Za prvu ruku sam ju malo sredio sa onim sprejem Tough staff i detaljno počistio kolko ide. Kemijsko će mislim pričekati proljeća da se sve skupa dobro prosuši. Ostatak auta u poprilično dobrom stanju. Eto malo fotki od danas i fotka sa njuške sa alu felgama.