0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Našli smo krivca Sent from my SM-A715F using Tapatalk
KlasikaPogledati i drugo obavezno Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk
Jel to od turba do ic?Sent from my iPhone using Tapatalk
jesi nakalemio odmah veći IC?
Trebam prvo proklizavanje brzine resiti, a to je malo skuplja pricaSent from my SM-A715F using Tapatalk
Prije ikakve price o zamjeni kvacila zamijeni ulje u mjenjacu, hidraulicku tekucinu i update tcm-a u ovlastenom. Mozda rijesi stvar a kudikamo jeftinije. Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk
Ulje i hidraulicna je rijeseno, nije nis pomoglo. Za update sam razmisljal. Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Koliko si km napravio s autom? 150k je malo za zamjenu kvacila na tct. Kad se spojis dijagnostikom na tcm ima counter starteva s launch controlom, to zna ubiti lamelu.. U svakom slucaju napravi update.Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk
Kupio sa 120tkm. Proklizao na 140tkm. Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Ne cini se to normalno... U ovlasteni na update i neka km provjere... Mislim ne govorim nista ali to je jednostavno premalo za kvacilo s dve lamelePoslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk
Ha gle, videl sam da ekipi proklize i na 80tkm. Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Moguce al to je 1 od 1000..dosta sam proucavao tct i mjenjac je manje vise bulletproof. Meni je update rijesio neke cudne probleme s kalibracijom tako da vrijedi pokusati. Btw imam ti manual za tct i upute za zamjenu kvacila u pdf-u ako te zanima... Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk
Svakako salji, hvala ti! Kakve probleme si imal?Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Posaljem prekosutra, na kompu na poslu mi je. Ma mjenjao sam ulje i isao sam radit kalibraciju i odradilo je sve procedure osim jedne i tu jednu najbitniju nikako. Da ne duzim previse nakon apdejta sve odradilo savrseno... Poslano sa mog BLA-L29 koristeći Tapatalk
Moze, hvala ti. Nis, dodajem i to na popisSent from my SM-A715F using Tapatalk
Pumpa se jos ceka. U međuvremenu da se pohvalim sa "debelom kravom"(Image removed from quote.)Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
kako dobiti nivo ulja zaslon? G 2.0 TCT 2015. Hvala.
Ovo kaj je na slici je prikaz pritiska turbine. Ima jedan tu forumas koji je mogel otkljucat da se vidi i nivo ulja ali eto nikad se nismo nasli da to napravi.
slika na mom postu pokazuje nivo ulja, ona iznad je tlak turbine, to nije problem, ima na D...
malo mi fali, imao sam na stilu i thesisici, pa eto...