Opet je kasa radila cangr cangr....
Uglavnom, prošli smo 140 000 i u sklopu toga sam napravio manji servis. Promijenjeno je ulje, filteri, termostat, jedan grijač i modul grijača. 500 kilometara nakon servisa je auto izgubio dobrih 100 konja snage i počeo dimiti kao lokomotiva, rezime je puknuto donje crijevo od turbine, pa se i to promjenilo. Sreća pa mi se to dogodilo u Dugopolju, da mi je dan ranije u Lici to napravila mislim da bi je prokleo, ovako je riješeno u kratkom roku.
Uglavnom, stavljen je i zimski set na auto, kako su Brembo kliješta od 166 na autu, 16" felge prolaze na knap, imao sam felge sa Michelin Pilot Alpin gumama pa smo ih zašarafili. Izgleda loše, ali jbg, funkcija mi je bitnija od izgleda trenutno.

Ubačena je i leća i xenon za kratko svijetlo, još ću ići na Led žarulju bez leće za dugo i bijele pozicije, uglavnom sad je razlika nebo i zemlja u noćnoj vožnji.

I umjesto originalnog radija stavljen je Android sustav. Znači, radio, navigacija, spajanje s mobitelom, kamera za vožnju unatrag, uglavnom ima dosta funkcija ali nisam imao vremena ozbiljnije se pozabaviti s tim.

Na proljeće ću vjerojatno mijenjati amortizere, ovi nisu za baciti još, ali 147 mi je bila masu bolja za vožnju nakon promjene istih. Ima li kakva preporuka po ok cijeni s obzirom da Q2 dijeli amortizere s GTA?
U svakom slučaju, sad joj je bolje da sluša, u narednom mjesecu je čeka par tisuća kilometara po Hrvatskoj. Crkne li što, zapaliti ću je.