0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
(Image removed from quote.) pogled iz 156Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
postoji Stelvio Veloce?
Ma daj Mogu li talijani bez šlamperaja? Sad na garanciju?
Botuni za zatvarenje bunkera na vratima istog poceli zahebavati i otkazivati poslusnost. Bunker mormalno zatvara preko kljuca i na botun u kabini ali ova 2 na vratima bunkera ne bas svaki put.
A pas mater, ok tipično za talijane - ali ne na autima koji koštaju ovoliko - tu je to nedopustivo IMHO. Siguran sam da je neka glupost, ali svejedno
I ja pretpostavljam da je neka glupost jer bravica normalno radi, a na gumb ne otvara bunker..Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Meni uredno otvara bunker na sve nacine , ali zatvaranje steka na botunima koji su na unutrasnjoj strani vrata bunkera. Steka zatvaranje i zatvaranje s zakljucavanjem svih vrata.Oba botuna stekaju ali ne svaki put.
(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Mora se biti u korak s vremenom (Image removed from quote.)Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Jesi li bio slucajno po Crnoj Gori? Vidjeh nedje neki snimak na instagramu i bijeli Stelvio ispred Sent from my iPhone using Tapatalk
Koliko benzina potroši update navigacije?Poslano sa mog D5803 koristeći Tapatalk
Dobrih sat vremena je radio Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Taman lipi đir bacit. Nije ti valjda u leru vrtila uru vrimena
Auto mora biti na mjestu, dok ide update