0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
mislim da ako neces micat katalizatore garancija nebi trebala bit ugrozena...ali svejedno najbolje pitat u servisu
Ja bi radije Supersprint..ipak je talijanskiIli ako hoces ekskluzivu dodji u Zg kod Milletecha..najjaci zvuk i izrada i kvalitetaU ponedjeljak upravo krece projekt na F599 GTB
Oliver, do kad te ono nema?U Fužinama zimska idila, idealno za Q4 i mali izlet do "western sela"(Image removed from quote.)Poslano sa mog D5803 koristeći Tapatalk
malo ju spustiti
Ovako (Image removed from quote.)I ne bi bilo loše ....
Vidim u drugim temama da je popularno....Bijela je pa nije baš nešto ali bi se ja zabilježio kao kupac kad bude išla u prodaju! Poslano sa mog D5803 koristeći Tapatalk
Jučer testiran u snježnim uvjetima a šta reći osim da je vrijedan imena Stelvio, s lakocom vlada snježnim uvjetima. Q4 radi svoj posao pošteno, malo se treba priviknuti na hidraulični prijenos momenta , a nakon toga
Može malo pojašnjenje? Jel to možda kada zadnji kraj krene klizati pa dok lamelna spojka prebaci pogon na prednje kotače
Baš sam pitao frendove, koji su za vikend bili u Fužinama, jesu li vidjeli što je pravi SUV a ne njihov RAV4Poslano sa mog D5803 koristeći Tapatalk
Stelvio je baš onakav kakav treba biti!Ne diraj ništa nego uživaj! Poslano sa mog D5803 koristeći Tapatalk