Znam Loša da i ti i piquet imate "poseban" odnos već duže vrijeme, ali ipak te brojke demantiraju.
Naveo si u postu:
"povećanje prodaje je najvećim djelom zasluga 147 koja se u Italiji odlično prodaje"
Tvrdiš da je povećanje prodaje u 2007. godini zasluga odlične prodaje 147, koja se po brojkama prodala samo u 300 primjerka više nego prošle godine. Kak je onda 147 utjecala na ukupno povećnje prodaje od 15,74 %, kad je njeno povećanje prodaje u grubo malo ispod 1%
:
Sad kad je Art stavio brojke je očito da je do povećanja Alfine prodaje u Italiji došlo upravo radi 159, dok je 147 zadržala istu prodaju.
Sve ti je to relativno :rolll:
Ja i Pika nemamo neki poseban odnos, ja ga bar tako ne doživljavam ali ima nešto što me žiga, on očito ima neko svoje mišljenje, a ja potpuno drugačije koje on nikako ne prihvaća i uvijek želi dokazati suprotno, a ionako se oko toga nikad nebudemo složili

))
Kad sam rekao na krilima 147, mislio sam u principu ono što sam i napisao, pogledaj prodaju 147-ice prije 3-4 godine kada je harala 156 i sve će ti bit jasno.
Prošla godina je bila vrlo specifična zbog isčekivanja 159, i pada prodaje 156-ice ali to je jedna sasvim druga priča.
I imaš pravo brojke govore za sebe, samo zavisi da li ih gledaš površno ili malo dublje :rolll:
Ono što će "neki" sada reći, pa 159 je skuplja, viša klasa, noramlno da se slabije prodaje od 147, tra la la . Pa što toz nači kad dođe 149 i ona bude skuplja, i viša klasa i bude se slabije prodavala, kud to vodi ?
Svi auti su sve skuplji i sve bogatije opremljeni, ali pogledajte recimo BMW-3 koji je također svakom generacijom sve bolji i sve skuplji, ali je uvijek bestseler u gami, jedinica mu nije ni blizu, i što je najbolje prodaje se sve bolje i bolje u brojkama o kojima Alfa može sanjati

Ono što ja želim i čemu se nadam je redizajn i veliko smanjenje kilaže pa možda...