Citat je iz Jutarnji.hr, a tvrtka je AD Plastik.
Vjerujem da se 8 godina računa od potpisa ugovora, dakle, 2020 - 2028., što znači da bi model u proizvodnji bio 2022 - 2028. ili cca 6 godina.
2030. godina je godina novih CO2 propisa u Europi pa vjerujem da je bar do tada. Da ne spominjem kako je intencija dobro dijela europskih proizvođača produženje životnog vijeka modela automobila.
Što se tiče Tonalea koliko ja znam puno se očekuje od novog 1.5 turbo MHEV motora.
Jedna od planiranih snaga je 190 KS. Ovo je do sada neviđen tip 48V mild hibrida na tržištu. Elektro motor je sastavni dio mjenjača što re reći da nudi električni mod kao full hibridi. Od starta do jedno 50 km/h bi mogao ići na struju. Mjenjač je Magna/Getrag 7HDT300. Znači mokro kvačilo tj. u ulju 7 brzina i do 320 Nm. Elektro motor 20-25 kW.
Motor je izvedenica manjeg 1.3 GSE/FireFly motora. Vrlo lako moguće da nije MultiAir jer će biti DOHC. Znači stari dobri dual-VVT, možda i diskretni VVL. Mijenja 1.3 većih snaga, a vrlo lako moguće i dizele.
Što se tiče većih motora tj. motora sa više od 320 Nm kao 2.0 dizel i benzin tu očekume novi FCA 8 brzinski mjenjal kao zamjenu za ZF 9HP. Vidio sam internu FCA prezentaciju i stoji da su tokom 2020. napravili dio ulaganje za proizvodnju 8 brzinskog FWD mjenjača.
Sprema se i nova generacija 2.0 GME T4 motora. Ne znam je li se to odnosi na američku DOHC ili talijansku MultiAir ili na obje verzije.