0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ne bude li zena na prvom mistu najeba si. Mogla bi onda i alfica popusit
Kod nas se ulje ne sipa nego uljeva...
Pa naravno da se uljeva, ko i sve ostale tekućine... sipa se pijesak, šljunak, brašno...kad će se ti naš dragi slavonci oslobodit tog "istočnog" utjecaja...
Sovica u auspuhu??? P.S. i internet je sranje,spor ka blato
Kakva su vremena došla da dalmoš i Moslavac nekoga uče Hrvatski jezik
To znaci da nema katova i protocni je ispuh Poslano sa mog SM-N9100 koristeći Tapatalk
Lipa vremena vrimena Poslano sa mog SM-N9100 koristeći Tapatalk
A zena mora prva. Mada,moga bi sve troje odma, istovremeno
prije san tija napisat: "nema ga tek 5 dana, a već smo mu razvalili temu!" Evo, sad san napisa
Tema mi je dosla ka forumska birtija a nijedan upgrade nije napravljen. I jos ruzne felge....a ka ne valja Giulietta. Kazen van ja, od Giuliette qv je trenutno atraktivnija jedino Giulija qv
Zaključaj je... Čekaj jeli ovo znači da nećeš do susreta u 5 misec vratit se...
Triba bi bit doma prije susreta. Al nikad se nezna u ovome poslu.....Necu kljucat temu , nek se ljudi zabavljaju
Ovako je dinamičnija tema....
Sta onda da ne prodajem felge za jedne 18 😎Poslano sa mog SM-N9100 koristeći Tapatalk
NemojTe felge moraju na ovu qv sa zamijene ovo cudo😂
A gle imam dobar deal za mene a kolegi poskok ili zena cuva kesu sa parama Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
Nista od navedenog Da san Giu kupija sa felgama ka sta su tvoje, nikad ih nebi mijenja. Al takve mi se neda kupit. Zelin tamne I to ti je to
Ja bi onda turbinke za ljeto u titan boju ili telefonke 18" tamne ali ne crne jer crna ih ubijeA za zimu bi standard 17" od dankaAli to sam ja😂😂😂
Vrijeme je da kupis jer ocito imas sve razradeno Poslano sa mog SM-N9100 koristeći Tapatalk
Pa onu srebrnu sa 20000km sam razmatrao ozbiljno jer je za 15 somova bio auto kao noviAli ipak nebi mijenjao Busso za nijednu AlfuEventualno kada ce obiteljske potrebe zahtjevati neku 159 sw tiGiulietta me ne pali...
Nije ni mene palila,uzea san je zbog motora i performansi. Al sad mi sve dobro na njoj. Predobro Nikad ne reci nikad