Dosta novosti se desilo, promjenio sam mu krajnike, spiganu desnu vilicu, napravio optiku, sad vozi kako treba. moram promjeniti disk pločice, diskove dati poravnati, izbrazdani su i auto nikako ne koči a pločice se uopće ne troše, ili ih je netko spalio ili ne valjaju od samog početka. Uzeo sam nazad svoje bijele felge, uzeo još jednu 146 za dijelove savršeno ravne limarije nikad lakiranu bez kita koja će donirati ravne blatobrane, vrata, haube i auto ide kompletan na lakiranje, mora biti ravan kao staklo uz minimum kita. Vratio se sportski volan, originalna sjedala, dao sam napraviti nove prednje opruge 30mm kraće kod Kadunića, ove je netko uneredio flexom

montirao sam valjda najružnije felge ikada za taj auto, OZ Superturismo 15 cola, bit će dobre do proljeća jer imam 15" gume za potrošiti a onda se pozdravljamo s 15 cola zauvijek.
Usput sam riješio nemiran rad na leru s kojim mi se auto vratio, bobina je bila pri kraju, još moram srediti auspuh, tražim nekog tko će mi za normalne novce napraviti nove grane za auto al o tome ćemo naknadno.