0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Kako ne? Imaju dva štopa, staklo, brisač, branik i tablicu. Sličnostima nema kraja...
Nek je vama smiješno. Odjednom svi veliki ljubitelji SUV-ova. A do jučer je 145 bila zadnja prava Alfa.
Budući da sam ja ljubitelj SUV-a, nadam se da se na mene ovo gore ne odnosi
(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
(Image removed from quote.)
Ukidanje karavanskih verzija C klase, 3-era i A4 ukazuje na to, unatoc postojanju GLE, X3 i Q3?Jbt nije ni cudo da je Alfa u banani kad su im fanovi tvrdoglavi ko bukve
Stelvio ako bude cijena unutar 2-3 tisuće eura od Giulie čini Giuliu SW potpuno suvišnim autom...
ako mi treba sw onda cu to i kupit. pa makar promjenio marku. sam marchione je izjavio pred jedno 2 mjeseca za tal tv kako su fulali sta nisu napravili nasljednika punta. ljudi se okrenuli drugim markama
Cek malo, ti bi proizvodio ono sto ti zelis, a ne sto trziste trazi? Ako ljudi hoce karavan, daj im karavan. Simple as that.Nabroji mi auto D segmenta koji nema karavansku verziju... Passat, C5, 508, A4, C, 3, Superb, 6, Talisman...apsolutno svi
Je li tebi jasno da velika većina kupaca Passat karavana prelazi na novi Tiguan? Prodajni rezultai u Italiji i Njemačkoj potvrđuju to.
Jasno mu je, isto kao što mu je jasno da VW ne ukida Passat karavan na račun tog trenda. Radi se o tome da se sa raznim inačicama automobila relativno jeftino popunjava gama i to su Njemci naučili. Ako Alfa ne izbaci Giuliu karavan mislim da će izgubiti dio tržišta i sa berlinom ali da ne ulazim u dublje analize i moja razmišljanja ostaviti ću to na samom mišljenju.
Trend je jasan, trenutno su moderni SUVovi i crossoveri. Veliki broj ljudi pati na trendove, većina ipak ne. Većina će kupiti ono što im zaista treba. To što Stelvio ima i malo veći prtljažnik i malo više mjesta na zadnjoj klupi ne opravdava dosta veću cijenu, lošije performanse uz veće troškove održavanja. Osobe koje traže karavana, kupiti će karavana - vjeruj mi, prije će odustati od marke nego od oblika karoserije.A ona kada uzmeš koja je cijena razvoja karavana u odnosu na cijenu razvoja SUV-a - normalna osoba zaista ne može shvatiti zašto ne bi izbacili karavana.Audi, primjerice, nije ni Allroad ukinuo pojavom SUVova, a kamoli karavana kao takvog - i eto propali su odonda jelda?