Da se javim kao jedan od organizatora.
Do prepiranja nije trebalo doc.
I nemamo nikakve veze sa CSHR jer mi smo Italian cars Meet West Gate i racunamo na FIAT i LANCIE na skupovima.
Iskreno temu ste nam mogli ostavit ko posebnu a ne ju spojit sa zagrebackim susretima, jer odradili smo vec 8 uspjesnih meetova.
Neću se vraćati i ponovno komentirati tko je kome i što rekao i tko pripada kome ali smatram se odgovornim za frazu "klošarska furka" koja je krivo protumačena i pokrenula je lavinu.
Izrečeno je i previše teških riječi a poanta je da se družimo sa kim i kako god želimo.
Što se susreta kod WG tiče bio sam, vidio i uopće ne smatram da je susret loš i da ga iz bilo kojeg razloga ne treba posjetiti.
Što se drugog dijela tiče u nastavku je uvod u temu koji sve objašnjava.
Teme nisu spojene da bi se nekog distanciralo ili maknulo nego da ekipa zagrebačkog područja na jednom mjestu može vidjeti predstojeće susrete bilo da se radi o cugi dvoje ljudi ili susretu sa XY vozila.
Isto tako susret kod WG je bio objavljen na službenim FB stranicama AR kluba što će se i ubuduće činiti ako se susret objavi na vrijeme u temi.
"Nova jedinstvena tema za sve Zagrebačke susrete, ostale idu na lock.

Znači tema je namijenjena svim susretima u Zg i okolici, bili oni u Sesvetama, centru, Trešnjevci, Prečkom, Samoboru, Velikoj Gorici...nebitno...samo da je susret

.
Susreti ne moraju biti organizirani mjesec ili tjedan dana ranije, ideja je da ovdje budu svi Zg susreti pa tako i oni last minute kako ih ja volim zvati - primjerice dvojica dogovore cugu za pol sata/sat, isto objave ovdje i ako tko dođe dobro dođe."
Poslano sa mog D5803 koristeći Tapatalk