Stigli jučer sretno iz Karlovca bez ikakvih problema
Auto je poznat karlovačkoj ekipi, a vjerojatno i dosta starijih sa foruma ga zna sa susreta tamo 2007/2008 jer su se redali na njemu kao na...
Uglavnom, kupio sam ga naslijepo, nisam ga vidio prije kupnje
Zapravo mi je u startu bio cilj kupiti GTV za dijelove jer sam vidio da nema nikakvog smisla nazivati bezuspješno okolo i tražiti iglu u plastu sijena tražeći neke specifične stvari, a i ako se nađe nešto onda su cijene u nebesima
Kad sam čuo da je redovito i uredno održavan i da ima šiber te da je limarijski dobar, rodila se ideja da ubacim nanovo plin u nju, a da Neru ili prodam tako kako jest sada ili ubacim turbo u nju za probu
Nažalost, već po dolasku me dočekalo neugodno iznenađenje, kompletan auto bi trebalo lakirati jer se bezbojni lak ljušti na dosta mjesta i ima oštećenja po branicima
No nije niti to toliki problem, najveći problem je što je procvjetala po rubovima iznad stražnjih kotača i nabubrila se i procvjetala iznad bočnih plastičnih pragova tako da me uopće strah pomisliti što je ispod i nema nikakvog smisla niti računice slagati auto
Vozačeva felga je drugačija jer ovu koja je bila na autu treba ravnati, dosta je spigana
R.I.P.
P.S. Baš mi se sviđa ovaj MOMO volan, mislim da će ići u Neru