0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bilo je rijeci vec vjerojatno, ali da pitam, jeli tvoja CUP ?
Nije kupljena kao original Cup, nego sam kasnije kupio u Alfi Cup kit. Bilo je papreno, ali tada su bila druga vremena, pa se moglo. Sada maheri poput Marinera mogu odliti kopiju (napravio je kalupe po mojoj), pa se Cup set može složiti za razuman novac.
ili se može kupiti jedini original Cup u Hrvatskoj (čuo sam se nedavno s vlasnikom - možda bi ju prodao
Meni original Cup nikada nije bio napet prije svega zato jer nisu dolazile s kožom, tako da sam kod kupnje tražio kombinaciju boje/interijera koju želim, a Cup kit se lako sredi, ionako mehanički auti nemaju nikakvih razlika.
napet je kolekcionarima jer je Cup sa 3,0 motorom i LHD volanom proizveden navodno u svega 20ak primjerakašteta da Cup nema i mehaničkih razlika (npr. špera, drugi ovjes, dorađen motor itd...)
Znam tko ima smf zato sam i pisao da trazim od ta tri modela zamasnjak.. mislim da je zvrn stavio sa gta set na svoju 166 i auto se vozi dugo vec.. a drak nije nista pisao da ga muci.
Thnx! ...čini mi se da to već je nešto lakše od uobičajnog? OEM je pretpostavljam Valeo?
zdravo, da li je 3.0 v6 24v motor iz GTV isti kao onaj iz 166 ili nekog drugog modela alfe? isto pitanje i za mjenjač.Hvala
226 KS (166 kW) i 220 KS (162 kW)? Ili je u GTV isla malo drugacija mapa nego u 166icu. Nema razlike u motorima, barem sto se tice dimenzija i prihvataSent from my SM-N910C using Tapatalk
pise mi 220 i 218, s tim da je ovaj od 218 kao mladji motor. znaci da bi onda mogao uzeti ovaj 220 i dati toniju da mi sredi mapu mozda?
220 je CF2, a 218 CF3Ovaj cf3 ima vise katova pa je razlikaKod 166 su snage 226/220, a jedino je kod 156 2.5 obratno, stariji je 190ks a noviji 192A reci zakaj bi mijenjao motor?
vjerujem da sam se napkon uspio dogovoriti s covjekom oko auta koji zelim ali moram nac motor za njega. nisam bas nasao puno gtv-jki sa tim cf3 motorom pa gledam da li mozda mogu uzet taj cf2. ja bi najrađe uzeo cf3 da sve bude original pa ako znas da je negdje takva gtv na prodaju (najvise mi se isplati uzet cijeli auto) pliz javihvala
Cekaj, kupujes auto bez motora?
da. znam da nije isplativo i da cu imat puno posla oko toga, ali to je "taj" auto koji zelim uzeti i ne znam kad ce opet biti takvog za kupit
Al ne Cup..
tako je, cupica je u pitanju...mogu li racunati na tvoju pomoc oko majstora i slicno? vidim da si vec ufuran u te vode.bilo bi lijepo da bude jos jedna original cup u hr, zar ne Borna? i ta bi se vozila, za razliku od ove druge