Ja sam imao problem sa dimom na jakom gasu al nisu injektori bili(crni dim u izobilju) več maf senzor koji je povremeno bacal kriva očitanja.Autu sad skinuti katovi i zatvoren egr očiščeni svi senzori i chipan i sad nema dima uopče.Ono povremeno se događalo nekad na jakom startu a nekad ne i na večim brzinama pri održavanju 190, nedimi pa počne na par min pa opet prestane.U pravilu kad se egr uključi na održavanju gasa auto može dimit jer dobiva više toplog i ispušnim parama punog zraka što smanjuje mogučnost izgaranja radi manjka kisika.U nekim slučajevima je problem i u senzoru goriva tak da nemoraju bit injektori.Sve što pišem su moja iskustva i mojih frendova sa 1.9 i 2.4 u verzijama 85-103(1.9) i 110(2.4 i 1.9)kw
hvala na odgovoru, bar si me naveo na razmisljanje, hehe. Pošto mi egr jos nije blokiran, mozda to sam uradim pa cu vidjeti ima li rezultata.
Ove čakijine experimente ću ipak ostaviti za majstora

mada je odličan princip

Uglavnom dimi i dalje, i sto je zanimljivo nekad više nekad manje, i često baš na održavanju iste brzine duže vrijeme.
Isto sam i na BC primjetio da nesto ne stima, nikad nije lagao više od 0,1 dece goriva, a sad bogme laže 0,3-04 dece

ovo me isto vuče na dizne...