0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Prvo ne odgovaraj ljudima na taj nacin jer sam malo stariji od tebe, a drugo nigdje nisam rekao da ne moze.Kako mislis puno kW za svaki dan?
chakija je hahhaha
http://www.njuskalo.hr/ostali-autodijelovi/pumpa-goriva-alfa-romeo-166-jtd-oglas-2133811 evo u Bjelovaru a za remen si je vjerojatno sam kriv
Na 30000 puko remen..u zgu na izlazu iz rotora na identicnom mjestu gdje je mojoj kod marea na 20000 puko
iz kojeg u kojem smjeru je isao da to znamo u buduce izbjegavati
neda mi se imat posla sa svaki dan jer ja smin do 60kW pa da je vikend bilo bi lakse, sa ovon drugon cu ionako dobivat kazne za kW pa bi to bilo puno :
Pa neces valjda papire mjenjat ?Ako sada po papirima smijes voziti 155 svoju,samo swap motora napravis,ne mora nitko to ni znati,ukrasnu plastiku maknes i
Pa sumnjam baš da na tehničkom neće skuziti 5cil a treba biti 4
Vec sam prije spomenuo...imao a4 1.6 papiri unutra 1.8T...isao na tehnicki sve u redu.. : btw...ostaje uvijek 1.9 16v
Ako imaš td 1,9 u papirima natrpaj mjet 16v 140ks mapiraj ga i prst u uho
ovu prvu slazen a na lito cu uzet drugu za svaki dan
Gle prvo oba su 4 cil i turbo je do kabine ako se dobro sjećamTakođer da si to prošao bez veze je ogromna sreća
turbo je po boku na 1.8t ... ivane je mozda bordo boje bio ?
daj rješi meni neku 155 1,9 TD za normalne novce a ne 1000€ što morem crtu kroz pod pratit : da krenem sa projektom jer počeo sam dobivati ideje za 159 što ne valja :
Trula visnja (nije bio bas trul al eto)
od budilice bivsa kola...
Imaju jtd 105 i 115 dvomaseni zamasnjak, da ne iskam po forumu?