0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ZG020CDmislim da bi mogla bit ta
da u dugom selu,svašta je prošlo kroz radionu od mercedesa,fičeka, autobianchia, opela ...
Nije kod Rivi-a, mislim da ju je mijenjao za 206cc ili prodao pa kupio puga
Nije kod Matka vec dugo..
Model: Alfa Romeo GTV 2.0 TB - phase 1Redni broj: 30.Boja: NeroMotor: 2.0 V6 TBDatum proizvodnje: 22.02.1996Info: Vlasnik Rivi sa foruma. Neznam jel još uvijek kod njega.Slike:
Model: Alfa Romeo GTV 2.0 TB - phase 1Redni broj: 31.Boja: NeroMotor: 2.0 V6 TBDatum proizvodnje: 22.05.1996Info: Vlasnik matko sa foruma. Neznam jel još uvijek kod njega, ali čini mi se da ju je on prodao dalje još 2009. godine.Slike:
Ova je nova, mislim da nije niti jedna od ovih koje sam dosad stavio. Gdje je to slikano - ako se sjećaš?
Nije kod Rivi-a, mislim da ju je mijenjao za 206cc ili prodao pa kupio pugaNije kod Matka vec dugo..
Mislim da je ta oko Čakovca bila al sad kad si vrtim film možda je bila i TS. Pogledati smo ih 10-ak u par dana.
Model: Alfa Romeo GTV 2.0 TB - phase 1Redni broj: 24.Boja: NeroMotor: 2.0 V6 TBDatum proizvodnje: NepoznatInfo: 2009. ju netko uslikao i stavio na forum. Ako se dobro sjećam, Riječko područje.Slike:
Mislim da je o njoj bilo rijeci da je zavrsila u djelovima, zdrobljena hauba je bila
meni nije jasno zasto se kopiraju tj citiraju sve slike , ako se vec ima nesto za rec mislim da je dovoljan citat rednog broja ili ajde jedne slike ako bas mora , tema je predobra i steta ju je kvarit sa nepotrebnim dado
ok , onda dok se ne skupe informacije , pa bi trebalo onda izbacit komentare ... bar bi meni tako bilo puno bolje sve 5 ekipa dado cuga jedan vikend kad me puste nocne smjene