0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Cek malo to su moji planovi za sljedeći sezonu btw...ove felge su i meni bolje, više rejsing
A onaj ez lip ili kako se vec zove? Netko je stavljao na breru al ne mogu nac sad. Btw ako nekog zanima kako selespeed stoje na gt evo...(Image removed from quote.)Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Ajoj...Ne stoje hahah Jedino da ima distance i da je spustena - mooozda
Kad dobijes ovakvu majicu za rođendan ocito imas problem.. (Image removed from quote.)Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Rođendan ti? Ahaha majica vrhunska
Dada, jbg zajebavaju me stalno za Alfu Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
U tom slučaju, sretan rođendan i sve najbolje
Tjuning rejsing karbon antena (Image removed from quote.)
Evo kaze mi jucer frend da ima 2 EZ lipa viška, to mozete ti i Vasko, a ja ću do cupre ..e da i sretan rođendan
Ne znam kako tvoja antena... Ali ova moja je sva broncana od sunca na ovim dijelovima gdje je "karbon"Koliko para, toliko muzike
gdje si bio na štelanju trapa?neka fensi radiona
Auto Hrvatska, Mavrinci. Bogami je, usluga vrhunska. I jos ti jedan tip u civilu upelja i ispelja auto van, samo to radi haha Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
I moja je sva brončana ... Uzeo sam drugu neku drugu, vidjet ćemo kako će se ta ponašati!
Pas mater, baš pas mater!
Cek je jebi, gume nemaju ni 10 dana i odmah vida? Pa srecu ti jebem