0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Sta to ne funkcionira ili? Ni ne ocekujem da ce ic bolje auto ili ne znam sta al ono 400kn nisu neke strasne pare ...
Samo jako!Mislim, možeš ti i tuđu ženu odvesti he he, još bolje
Lagani poliš (Image removed from quote.)
Svaki put kad se idem malo brze vozit nesto je lupalo i micalo se kako idem po zavojima, pretpostavio sam da su to kovanice koje su mi popadale ispod sica u rupu u tapicirungu! Danas mi je konacno dopizdilo(Image removed from quote.)I naslo se svasta(Image removed from quote.)Sad barem imam za praonu i kljuc od kuce pretpostavljam od ovog sto mi je prodao auto
Vidim imao si istu akciju kao i ja, ali si se bolje opario
Di si mašinu uzeo, jel skida tockice od smole jel mozda znas?
Točkice od smole skida sredstvo baš za to, ima za uzet po centrima i autoshopovima. Koristim ga već preko 7-8g na raznim autima, i ništa ne oštećuje lak, a skida i najtvrđe ostatke smole gotovo trenutno
Lijepo je ispalo kak se "vrti" ta polirka iz metroa? se jako troši spužvica i da li je ima posebno za kupit?
Polirka se vrti ekscentricno al je dosta slabasna, ono ako jako stisnes mozes ju i zaustavit skroz...zato i planiram pravu uzet. A na nju se navuce ko navlaka od robe koju mozes poslije oprat a ima ih i za kupit posebno!
Prekrasna! Ako uzimaš polirku, svakako dual action uzmi...
Skiidaj plastidip s lajsne :o
Slažem se da je crna lajsna too much, ali isto tako se slažem da krom možda baš i ne paše na gomilu crnih detalja.. e sad.. skinuti je ne možeš.. i šta sad!? Ništa kupuj drugi auto, ovo je dead end ha ha ha
Ostavi dobro je, nije tu mač. Po meni
Ok je lajsna meni jer je crveni auto pa ovo crno ljepše sjedne neg da je srebrna. Zadovoljan si kvalitetom plastidipa?