Prvo da kažem da ovo pišem već drugi put jer me odlogiralo s foruma i kad sam htio poslat se sve pobrisalo

Morao sam odmah ić dvije cigare zapalit.
Evo da i ja predstavim svoju zanimaciju; Alfa 147 1.9 jtdm 8v, 2008 god. kupljena u 6. mjesecu prošle godine sa 75000km. Da spomenem da oduvijek volim aute i motore i da većinu slobodnog vremena provodim u garaži! Prije sam vozio Civica 1.6 2004 god. i nerado sam ga prodao ali zbog promjene posla sam počeo raditi dosta kilometara (svaki dan Rijeka - Fužine ) pa sam zaključio da mi treba dizlo! E sad za Alfu sam se odlučio dijelom zbog cijene a dijelom da vidim u čemu je štos i zašto sve neki veliki "znalci" toliko pljuju po Alfama. I nisam se razočarao, malo sam očekivao a puno dobio! Dobro ide, malo troši, drži cestu strava, još ne vidim razloga za hejtanje

Do sad napravio nekih 10ak tkm i mogu reći da sam prezadovoljan! Toliko da sam na kraju išao sređivati starog Golfa 2 da imam s čime na posao

jer bi mi srce puklo vozit Alfu sad po zimi u Gorski kotar..
Uglavnom, odmah nakon kupnje stavljene Eibach Pro kit, napravljen manji servis, promijenio 2 injektora, stavio drugi radio i složio neku muziku i još neke sitnice... Danas baš stigla instrument ploča sa BC-om pa ćemo i to ovih dana montirati. Čekam i da se vrijeme malo popravi pa da uredim kočnice; promijenim pločice jer su ove na autu katastrofa, pofarbam kliješta i sredim malo felge.
U bližoj budućnosti u planu remap i lagana prerada auspuha, remap sam već par puta htio ić napravit ali sve kao nešto štedim jer planiram na proljeće uzimat drugi bajk, a ne znam ni sam... Stjerat će me ove pokretnine na prosjački štap

Evo par slikica a bit će još čim se bude nešto radilo, do čitanja

I jedan važan detalj motornog prostora, ako netko ko ja zaboravi stavit poklopce na farove kad mijenja žarulje pa ih izgubi, poklopci od nutelle 250g pašu savršeno