0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Moja preporuka ti je da odustanes od te zahebancije i slozis taj motor. Dijelovi za generalnu za 1.9 koštaju kao zamasnjak za 2.4. A di je jos zajebancija sa papirima itd.
Pa nije mu se raspao poklopac motora. Papire ce rijesiti sa poklopcem od 16v
Jel nije tu na forumu netko u GTV trpao 2.4?Ima i jedna 155-ica sa 2.4 20V, ustvari neznam jel još na hrpi, chakija zna više o njojTako da, sve se može dok se hoće, sve je pitanje volje, znanja i financija
Natrpaj 20v, nabildaj kočnice, stavi 18'' i uživaj
jel bolje stavit vece "kocnice" ili ebc program
Ima lik na vw forumu koji radi swapove valjda na mjesecnoj bazi i skuzio sam da kad imas znanja a ponajprije love sve je moguce. Npr ubacio je 1.8t iz skode u pezo 206 a najludja prerada je lupo sa 2X V6 plus nitro. Tako da je ovo za njega zajebancija za jedan dan.
A slaganje Merca Pontona na podvozje i motorizaciju od EVO9? e to mu je projekt...Ima i golf 1 TFSI DSG i slične ludorije
papiri se rješavaju sa poklopcem od 16 V
SretnoNemoj se iznenaditi kad će ti kod mjerenja zacrnjenja ler gas biti 1200 jer u postavkama uređaja treba podesiti da auto ima 5 cilindara
Sta je na 2,4 ler gas 1200 Poslano sa mog SM-T810 koristeći Tapatalk
Pa najrađe bi uzeo neku skršenu 156, tj. kompletan prednji kraj i onda slagat.Pretpostavljam da sa ECU-a treba povući vod za još jednu diznu i grijač i onda ga flashati na 2,4 .
Ne triba elaborat majstora koji to stavlja unutra.Prijedlog:Pošalji dopis cvh sa kojeg modela bi stavija kocnice i dokaz da su te kocnice sa auta konjaze koja je ista ili veća od tvoje nove, papiri otkud si to uzejaDokaz da je takav isti ovjes na modelu iste ili jače konjaze.Elaborat možeš sam pisati.Odes vani i kupiš komplet auto i prilazes dokaz da je auto tvoj i da si iz njega uzeja motor.Cijena atesta 1200 kn.Napraviš iterativni postupak di ti njima kažeš sta bi napravija i kako i oni ti potvrdu može li to. Najsitnije je da taj motor ima istu ili veću euro normu.