0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Vrhunski auto,jako lipo i uredno izgleda Što se navigacije tiče,meni je prijatelj često nađe na internetu za aute stvarno nevezano za godište i marku,pa se poigraj po internetu,svašta se iskopa
prekrasan primjerak ...jedino je volan zglodan ko da ima pol milijuna :hehe:
Vec vidim forumske dusebriznike kako racunaju kilometre po volanu :
Tablice su zakon Ako ti treba prednji znak javi
:hehe:nema tu pravila...nekad je volan na 60t km razvaljen, a nekad je i na 200t km kao nov..ovisi o puno faktora
Pozdrav, lijepi primjerak, uvijek sam cijenio tvorničko stanje, idealna baza za tunung :I kako ide prodaja, zovu li ljudi, jel bio tko gledati, ima li interesa za ovakve primjerke?Ostaješ i dalje na na Alfi ili kakav švabo dolazi :hehe:
Hvala na komentaru.Imao sam i ja planova s njim vezano za tuning ali jednostavno nijad nije bilo mogucnosti i novaca ostvarit ono kaj sam si zacrto a nisam nista htio na njemu radit ofrlje tak da je ostao u tvornickom izdanju i sad mi je drago zbog toga jer vidim da se to cijeni.Prodaja ide bolje od ocekivanja zahvaljujuci alfistima, jer realno tesko ce to netko drugi kupit. Javlja se ekipa, nekima nisam ni stigo odgovorit pa se ispricavam, odgovorit cu. Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Pa ima interesa, kolega Matija s foruma je full zagrijan
Nece...alfisti pate za publicitetom
Alfa i prodaja je nula. Ali imaš sreću što imaš rijedak primjerak 2.5 koji je teško naći. Tvoj je uredan i otići će u dobre ruke. Još FL iznutra. E to se ne prodaje :hehe:
A nisi razmišljao puknut plin unutra. Dobar uređaj i serviser nema problema nikakvih. Trošit će 13l plina ali po 3,72kn :
Da to je tocno....jedino ako bi covjek nesto novije...makar bio i golf 7 :