Ova nazalost mada izgleda bolje u startu od prve je u jako losem stanju jer je jako lose limarija napravljena a jos losije polakirana pa tu bude i vise ili isto posla kao na prvoj
Kako nema motor i getribu samo diff iza moram uzeti getribu za nju a za motor imam jos dilemu sta
Prvi izbor je 2.0 ts iz 164/75/155 pa ga sloziti ili na struju ili na karbove to cu odluciti kad limarija bude pri kraju
Drugi je ako naleti kakav 1750/2000 gtv
Treci i zasad najmanje izgledan 1600 iz juniora
Auto je orginal 1600 iz 74g za njega imam interijer i eksterijer 1750 koji sam nabavio u toliko dobrom stanju da sam ga samo ocistio
Takoder za prvog je nabavljeno sve od karoserije sto je nedostajalo kvake stakla mehanizmi sjedala i tabla koji su obnovljeni u orginalno stanje
Nabavljeni su i novi volani za oba
Imam set farova orginal 1600 set 1750 i set za golfa kako je rekao netko
Zadnje lampe imam na kraju sad 4 orginalna seta od koji je jedan turbo rijetki od giulia sprint gta koji ima alu kuciste i dvodjelan je
Dva seta opruga 1 set novih amorta i planiram dva seta dati reparirati jedan stock jedan tvrde
Imam 6 setova kotaca od 14-15 iz tog doba 3 orginala 3 aftermarket koji su tada bili aktualni
Jedan set komplet podvozja potpuno obnovljen seleni kugle sve novo jos dva imam za obnoviti
Dosta toga sam mozda i zaboravio
Hrpu djelova sam uzimao vani oko dostave istih mi je i par clanova kluba pomoglo buzz,mareo,bole tako da im hvala i ovim putem a trebati cu ih jos
Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk