Znaci da je netko u medjuvremenu promjenio motor.
Nema veze.
Po godinama je to ta generacija.
Pogledaj diff od ispod i sve ces znati.
I vrati joj originalne male stopove i pripazi da ti unutrasnjost bude identicna jer razna godista i razne kubikaze istog auta nisu imale puno stvari istih.Ni rukohvate,ni kvakice,ni instrumente itd.Samo po tim detaljima si ih moga prepoznati dali je ova ili ona,a ne danas svi imaju sve isto.
da netko je prćkao
budem diff izvidio samo moram prvo kuku skinuti

:
moj je već prćakan po interijeru ja ću probati vratiti sve kako treba, najveći sex će biti sjedala, prošli vikend su prodana jedna koja sam znao u Srbiji da stoje, druga je debil bacio na otpad i danas mi kaže kolega sprešano nema ništa od toga
imam na još jednom jestu šansu no to ću znati u ponedjeljak kad odem sam vidjeti
zadnje i prednje lampe idu male kakve trebaju biti
gulia super 1600 jel su njena prednja sjedala kao na 1600 junior ili su drugačija
A jel ima taj auto pricu?
Ciji je bio? Odakle je dosao u RH, kada?
Koliko dugo i zasto stoji...?
ima priču da već 15g stoji napušten i da je prije toga bio kompletan sve drugo sa kime god pričam dobivam drugu verziju znaš kad sve što meni fali je izgubljeno

: pola love sam dao jednom čovjeku pola drugom, oni su u glavi imali samo koliko taj auto vrijedi složen

:
dobra stvar je što bez obzira što je već jednom rađena limarija što izgleda da nije bio lupan nikada nego samo slagana hrđa
uglavnom sada bude imao krasnu priču i tretman kakav zaslužuje, ako ništa drugo budem imao gdje prespavati kad me žena izbaci

: