E tak i meni do 3 ide nekak al poslje 3 nece i dijagnostika mi ocitava iznad 3 nedostatak zraka..kak si tocno sve to napravio,daj malo napisi ak ti se da
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prvo uzeo od starog WDa onaj nastavak sa cjevcicom i nataknuo na mr.muscolo.
Odsarfio hladnjak EGRa sa strane turbine (tu se uspricava mr.muscolo)
Odpojio cijev auspuha tj predkatalizatora na izlazu turbine ( tu smece ispada)
Odpojio cijev vakuuma na pierburg ventilu-regulatoru turbine (ne znam kak se tocno zove) to se napravi da si olaksas kad budes stiskao regulator vnt-a
i sad se moze poceti s uspricavanjem.... spricas dok ne krene izlazit gore na rupu hladnjaka egra
onda ostavis da djeluje 15 min, par puta stiscuci regulator vnt-a da se razradi i ocisti cađa kod krilaca
takoder mozes i rukom ili necime ( jer nagriza) zavrtiti malo lopatice da se rasporedi cim bolje...
i onda opet i opet i tako ugl. razgibavas krlica VNT-a preko tog ventila a Mr. musculo sve rastapa i izlazi van...
Ja sam postupak ponavljao par sati dok nisam cijelu bocu mr.muscula sprasio

:
kasnije ostavis fino da sve iskapa ak imas pristup komprimiranom zraku - malo propuses, ali nije nuzno jer nece stetiti nit katalizatoru nit icemu. Jedino moras paziti da ti ne dodje na usisnu stranu turbine jer je od aluminija a to voli nagrist vise od svega

kasnije sve vratis nazad, auto dobro zgrijes i onda ga dooobro porpuses da sve izađe van.
I preporuka je nakon zamjeniti ulje jer je moguće da nesto od toga dođe kroz povrat ulja u karter pa zezne kvalitetu podmazivanja.
Znaci ak ces raditi radi to prije promjene ulje...
Eto, sretno , meni je djelovalo

P.s. imam ti ispravan MAF koji ti treba (sa mojeg motora 841 G.000 tj 2.4 20v) pa ako te zanima javi