0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pa to jesu gewinde ali kvaka je da je u cijeni bila razlika 600€ pa me to jako privlacilo ka ap za koje znam da su dobrePoslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk
Eibach Pro Street su isto gewinde.147 ti je prekrasna, ja bih još jedino ubacio kožni interijer i to je to!
Baš svaka čast.. ti se držiš one "dance or get out of the dancefloor" Neka neka, Alfica cvjeta iz posta u post i koliko vidim biti će opaka pila.Pratim dalje
Odlican posa Mario! Cua san od bmw-honda fan kluba da ide sad hebeno
Sve je to lipo dok nas jednog dana bit će onda Fanova na sve strane.Moramo neki photo session baciti uskoro svi skupa
Odlična!
Kolega fino si se potrudio. Auto je odlican:-). Sto je bilo sa starim motorom?
A što reći... Sve znaš Uživo još bolje izgleda
Svaka čast, tek sada vidio tvoju temu. Sretno dalje.
i ovo je već previše dobila , počasti i sebe malo pedantno i dalje, nego zašto nova posuda antifriza ?
Jel se osjeti kakva razlika sa tim k&n filterom?Gesendet von meinem HTC Desire 626G dual sim mit Tapatalk
Neznam jesi li vidio na prošloj slici ali ima jedna crna crta širine 5 mm što znači da je bila krpana i malo je puštala po danu dvi tri kapi i plus što je požutila a to me iritira.Na svakom autu prominim posudu vode da bude čista i da se vidi antifriz.Nekome to nije ništa ali eto mene bode u oči i nemam mira dok je ne promijenim :
lijepo. ta posuda zna jako poruzniti motorni prostor... sad je to kako treba Nego, cije usisa ai novu uzimao? To je nesto za sto se treba kredit dizati ili je u rangu stotinjak kuna?