Nakon broja prihvati OK i baci me na Juncktion i onda nema opcije izaći iz toga...... 
Šta nitko ne koristi navigaciju u Giulii 
Otkrit ću tajnu zašto nemam problem s navigacijom u Giuliji: Zato jer kad idem na put ubacim Garmin navigaciju kojoj prethodno (besplatno) napravim update.

U Giuliji je TomTom navigacija koja ima nedostatak jer update ide teško (ili auto ostaviti u AC 2 dana ili skinuti s alfaownera). U AC su mi rekli neku cifru koja mi nije bila po guštu prije 5 godina kad sam je kupio + čeka se danima da dođeš na red za update. Mapa s Alfaownera se instalira uz pusti trud (daj skini pravi file, daj se vozi sat vremena dok je instalira, moli Boga da sve prođe OK, ...).
Niti imam volje niti vremena za tu gnjavažu. Postavim 6'' Garmin lijevo od volana, ubodem ga u punjač i voziiiii

Ovaj TomTom u Giuliji upalim ponekad kad mi se ne nosi Garmin jer i onako znam doći na odredište pa ono ... čisto da vidim koliko mi još treba do cilja ...

Ako nas na put ide 5 - 6 onda uzmem kombi u rent - a - caru i pogodi što - opet nosim svoj Garmin!

Neda mi se zafrkavati ni navikavati na neku drugu navigaciju.
Inače, Android auto je po meni najbolje rješenje!!! Doma pripremim sve u aplikaciji koja mi odgovara (najčešće Google i / ili Waze) i vozi. Imam jedno vozilo s tim sustavom i to mi je najpraktičnije. Mada, nema do dobrog starog Garmina!!!