Niš malom ne treba!
Inače, ženama nikad nema mjesta, hrpu frendova je kupilo jer imaju dvoje djece one kredence od scenika i sl, I OPET NE STANE SVE KAJ GOSPODIČNA POŽELI! Pa imaju i thule na krovu. Jedan ide s dva auta na more, bolesno. Stane koliko stane i to je to! Sve je u glavi. Kad je moja mala bila mala i imala zapravo najvise stvari tj kolica, imao sam bravo prve generacije, dvoja vrata i preživio sam. Pitam se kako smo prije svi stali u stojadine i ostale takve aute koji su generalno bili manji.
Kupi Giuliju i uživaj! Ili daciju dokker ali sumnjam...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tako je, sve je to u glavi. Ja sam išao sa 3 djece od 150 i 160 cm na skijanje sa Pežojem 208 i Thuleom. I ništa mi nije falilio! Ova ekipa oko mene se križala kako smo mi mogli sa tako beznačajnim i malim autom na skijanje tjedan dana.
A u vrijeme kad su mi blizanci bili mali sam vozio 147 (istina sa 5 vrata) i normalno sam držao kolica za bilzance u prtljažniku i išao u šoping hrane. A uspio sam jednom staviti 2 kolica za blizance u prtljažnik od 147. Naravno nisu bila nepotrebna fensi kolica sa kotačima od Hummera, nego upotrebljiva normalna kolica.
Jbg naravno da je bitno imati nepotrebni SUV, i mobitel od 10.000 kn, za instagram i fb...