Diavolo i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Dvi nove kolure, Blu Anodizzato i Rosso Villa d'Este 6C:
ima nekih planova za benzinca 280 veloce kao cisti rwd?
Giulia MY2020 u Visconti Verde boji:
Rosso Monza i Titanio Imola boje su ukinute. Ne znam je li još koja.
Sami volan je identičan, koliko se vidi sa slike, razlika je ko i na 147 pFL i FL volanu u vrsti šivanja - donji dio volana je kao iz 2 komada kože na staroj, a na novoj iz jednog komada, tj - zašiveno. I malo drugačija koža na ovom djelu za palčeve
Bolji mi je stari, a ovaj donji je dobar samo zbog V6
Vrlo sličan - da, identičan - definitivno ne. Osnovna geometrija je tu, ali obratite malo pozornost na detalje. Ispupčen okvir oko tipki koji je dobio dio u visokom sijaju, donji krak koji sad nalikuje više na onaj iz Quadrifoglia... samo sa širim spojem na kolo volana... Znam da je kišni dan, sedam popodne, pad koncentracije.... ali ovo nije isto. (Image removed from quote.)A u nekoj varijanti može izgledat i ovako, s kromiranim okvirima oko tipki:(Image removed from quote.)Preferiram ovaj donji.
Slažem se da je bolji stari. Iako mislim da će većini biti obratno. Napravili par sitnih izmjene na šta ekipa svršaje i odjednom sve super. Šta će onda reć za dvije godine kada dođe MCA.
Ne ide takav samo u V6, s iznimkom crvenog start dugmeta. (Image removed from quote.)
A multimedija.... upravljanje... kako bi već nazvao ovo novo sučelje na 8.8 inčnom ekranu, s mogučnošću prilagodbe u widget stilu. Fenomenalno. Nadam se da više nećemo vidjet one majušne ekrančiće ni u kojoj opciji. I respekt šta je nisu dirali izvana! Ne diraj šta je već savršeno! Ovakva kakva je, plijenit će pažnju na cesti još bar 5 godina.