0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Imaš pivu čovjek došao do mame na kratkoPoslano sa mog 6055K koristeći Tapatalk
Da da daaaa, bas takva i nikako drukcija Btw kak ove felgone izgledaju na Giulietti qv da je to mila majka
Ako dobijes, biljezim se za đir...makar i u gepeku, necu se buniti
Identična ovoj... jedino takva. Ništa Veloce i slično. Keramika, karbon sjedala, ova boja.... I idemooooo
Baš si cicija. Neš dat Misano korporaciji da zaradi.
Identična ovoj... jedino takva. Ništa Veloce i slično.
Uz Jaguar F-type, najbolja V6 simfonija ikada Hebes sporcki auto, pa da je najsportskiji izdanak na ovom svijetu ako se ne naježis kod paljenja
Točno tako. Kad pritisneš pedalu, ta rika iz 4 cijevi
Gle ovog, imas auto doma koji pojede sve i jednog 6cilindrasa, a bome i dobar dio V8aka
Mora biti ovakva i AMEN (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Koju bi ti stavio boju čeljustima kod 8C boje auta - crnu, zutu ili crvenu?Poslano sa mog ONEPLUS A3003 koristeći Tapatalk
Crnu ili crvenuNa Maseratijima se moze birati 12 boja celjusti i 44 razne kombinacije felgi😀😀A da vidis tvornicu Maseratija u Modeni - sklapaju samo 3 modela - GranTurismo, GranCabrio i Alfu 4CJako puno 4C za USA trziste i puno modela s Akrapovic ispuhom...cuje se bolesno😀
Ta 4C s Akrapom, vjerojatno oko 100k eurPoslano sa mog ONEPLUS A3003 koristeći Tapatalk
Vidio si ih u tom krugu. Odi malo dalje i vidjet ces ih jako jako malo prema nista.Ja sam sada cesto u Bologni i svidja mi se zona. Ferrari, Ducati, Lamborgini, Pagani kao i najbolji prsut i odlicno vino...nasao sam svoj kutak u Italiji
Ovo je nevjerojatno(Image removed from quote.)
Bandit, a da razmotris neki financijski prihvatljiviji model stjecanja vlasnistva...nesto ovako recimo