Za mene uz bok Alfi idu samo AUdi, BMW i Honda, skini si katalog trice, skini katalog Accorda, Audija pa skini katalog Giulie, BMW-ov uvod ima više toga od cijelog kataloga Giulie... Motori u BMW-u 3,4,6 cilindra, snaga od 130-500konja, Coupe, kabrio, M, karavan, razine opreme više nego prekidača u Alfi bokte, možeš u auto doplatiti što god ti srce želi. U Alfi imaš 3 verzije 2.2 dizela i jednu 2.0 benzinca. Ideš na forume, čitaš iskustva s BMW-ima, Hondama, Audijima, o Alfi možeš pročitati jedino da nitko nezna ništa, da je netko s Alfista naručio jednu Veloce, da ih na njuškalu ima 4 rabljene, od toga 2 od Prikratkog, da je par ljudi bilo na probnim vožnjama i ostali su paf, dobar dio tih ljudi je došao na probu sa 10 i više godina starim alfama kao i ja recimo i kad sjedneš u novu Giuliu moraš biti stvarno budala da te ne fascinira... i onda vidiš da neki nakon te probne vožnje još više vole svoje 159-ke, ja još više volim svojeg krampa od 20 i koju godinu, vidiš da netko na forumu želi kupiti novu Giuliu ali nikako da uspostavi kontakt s svemirom u kojem žive distributeri....
Stavi se u poziciju da kupuješ jedan od ta 3 auta i kao laik nemaš pojma ni o jednom, nisi Alfist, BMW fan, Audijevac, Hondaš, jednostavno imaš neznam 280tkn, želiš kupiti auto i ideš prvo vidjeti na netu o čemu se uopće radi i onda mi reci kako zpravo stvari stoje

Danas je prezentacija, reklama, ponuda 70% posla i aute prodaje glas i sposobnost branda da ga predstavi, da čim više podilazi kupcu dajući mu na volju svašta samo da mu uzme novce jer kupci više vole individualnost od štednje i spremni su dati lovu da im se udovolji.