0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Znaš li kada bi se benzinac 2.0 200 ks trebao pojaviti??
Nemam ja veze sa AC-om. Ja samo komentiram vrlo vjerojatno promjene u poreznom sustavu od 1.1. što se trošarina na motorna vozila tiče. Skuplja vozila i moderni GDI turbo benzinci bi mogli i trebali ići cijenom dole. Napokon su shvatili i to da su dizeli veći zagađivači, doduše njih valjda manji CO2 tu svrbi pa im je od 1.1. drugačija tablica nego za benzince.No mislim da je i tu kvaka što se 200 KS benzinac još nije pojavio u cjeniku AC-a. Jednostavno bi bio (pre)skup sa trenutnim poreznim sustavom.
Moja 9-tka je načipana na 180 ks i ova Giu od 150 mi je isto ostavlia dojam "slabo". Da sam došao na test vožnju npr. s MINI-jem od 90 ks, Giu bi letila Snage nikad dosta Za 100 - 200 km ti sve postane "normalno i slabo" i traži se još i još konjusina Mene je s godinam prošlo, sve mi je dobro
To vam je do zadnjeg pogona, zbog njega se ima osjecaj da auto ide sporije za razliku od prednjeg
http://www.youtube.com/watch?v=QEMsQ35YYPYBijela
nije samo osjecaj, to je tako jer se izgubi konja dok s radilice idu preko mjenjaca pa preko kardana i diffa do zadnjih kola..
Tocno tako, rwd ima nesto veci gubitak na kotacima
Ali bolje prenosi na cestu.