upravo vidio sivu ... i moram priznat da sam se prošetao pored nje kao pored golfa ... prvo sam skužio guzicu, onak zguza po parkingu sam prilazio auto ispred zaklanja mi pogled ... znaći u oči mi upada gepek ... "kaj je ovo audi?" ... pogled na dio felge jer još sam daleko "multispoke?" ... 4 koraka bliže alfin čep felge ... "gle giuliu" ... već sam kod auta,pogled unutra sve je ovo u hodu ... bmw onaj joystick,kokpit onak neznam valjda je dobar ... duga hauba i far ... odlazim od auta ... mislim si ... jbt nisi me zaustavila da te bolje pogledam ... nemogu vjerovati ... skupljam misli i jedino kaj mi je ostalo je ta duga hauba ... a siva ... da ju idem kupovati morala bi biti siva jer je podmukla ... ostale boje su predefinirajuće po meni bar .. i onak si mislim ... moraš biti hebeno vozljiva jer ovo me nažalost nije previše impresioniralo ... šteta ... valjda sam očekivao više ... u principu nisam veseli me to kaj su konačno posložili zadnji pogon ... kad ju voziš ionak nevidiš auto izvana i meni nije nit bitno kak izgleda bitno je da ju je gušt za voziti ...