18-04-2026, 10:45:44

Autor Tema: Alfa Romeo Giulia  (Posjeta: 1164606 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline buzz11

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • This time, next year, will be millionaire
    • Rapperswil, Switzerland
    • Personal web site
Odg: Alfa Romeo Giulia
« Odgovori #3600 u: 15-06-2016, 18:42:32 »
A pogledajte završnu obradu iznad fara i kako izgleda auspuh. Sramota !  :o000:  i još za njemačko tržište ! Kakve će onda k nama doći !?  :ne2:

Oko cega ste se vi uzjebali. Branik se na svakome namjesta prije isporuke nakon sto se izvuku te zasititne folije, a auspuh...kod giulie cijev barem stoji u sredini nastavka u braniku. kod VW je donji rub nastavka u pola promjera cijevi. Vidi se samo gornji dio cijevi dok donja polovica promjera nestaje ispod ruba branika. Isto je na mercu i bmw-u i francuzima. Talijani bar pogodili u sredinu.
Ex: AR 33 1.7 16V, Fiat Brava 1.4 12V, AR 156 2.4 JTD, AR Giulietta 1.4 TB, A3 2.0 TFSI, AR 147 1.9 JTDm Q2
Trenutno: AR 147 1.9 JTD, Fiat Bravo 1.4TB MultiAir Sport

Offline ghostzg

• Trade Count: (0)
  • Na probi
  • *
    • Zagreb
« Odgovori #3601 u: 15-06-2016, 20:11:20 »
Jako pozitivan usporedni test s serijom 3 i A4 u njemačkim novinama...

http://www.autozeitung.de/auto-vergleichstest/alfa-romeo-giulia-audi-a4-bmw-3er
"What you have to remember is that Alfa make their cars to be as good as a car can be...briefly" (Jeremy Clarkson)

Offline S.M.

• Ovisnik o alfistima
    • Spalato
« Odgovori #3602 u: 15-06-2016, 22:49:29 »
Jako pozitivan usporedni test s serijom 3 i A4 u njemačkim novinama...

http://www.autozeitung.de/auto-vergleichstest/alfa-romeo-giulia-audi-a4-bmw-3er

Gdje god čitam, od strane potencijalnih kupaca, svi govore kako je auto komodan, kako ima mjesta kao klasa više i slično. I naravno da onda Nijemac napiše da nema mjesta ni izbliza kao konkurencija. :smijeh

Offline Dexter

• Predsjedništvo
  • Starosjedioc
  • *
  • Veloce 280
    • Zagreb
« Odgovori #3603 u: 16-06-2016, 00:03:21 »
Tomo i ostali koji su zgrozeni luftom na braniku, prosetajte do Lagermaxovog lagera pa pogledajte na sto lice auti svih proizvodjaca, ukljucujuci sveto svapsko trojstvo kad stignu i otpakiraju se iz folija... Onda vam mozda bude jasno zasto se na toj lokaciji nalaze i termolakirnica i limarska radionica.

Kako je vec napisano, luftovi se sredjuju na svakom autu kad ga se istovari prije isporuke, a ovo s cijevima ispuha je aktualno na trzistu vec godinama
Potpis

Offline draak

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • LD 12
    • Bruxelles
« Odgovori #3604 u: 16-06-2016, 00:05:08 »
Lazni auspuh ima i RS7, auto od 150 k€

Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk

:ar:

Offline tomo AR 159

• Ovisnik o alfistima
  • Alfa Romeo Giulietta 1.4 turbo benzina
    • Zagreb - Sesvete
« Odgovori #3605 u: 16-06-2016, 08:08:32 »
Tomo i ostali koji su zgrozeni luftom na braniku, prosetajte do Lagermaxovog lagera pa pogledajte na sto lice auti svih proizvodjaca, ukljucujuci sveto svapsko trojstvo kad stignu i otpakiraju se iz folija... Onda vam mozda bude jasno zasto se na toj lokaciji nalaze i termolakirnica i limarska radionica.

Kako je vec napisano, luftovi se sredjuju na svakom autu kad ga se istovari prije isporuke, a ovo s cijevima ispuha je aktualno na trzistu vec godinama

Nisam zgrožen, nego smatram da je to nedopustivo na autu koji toliko košta i koji želi konkkurirati BMW 3-ki.

Kakvi luftovi i ravnanje kad auto dođe u prodaju ? Daj me nemoj ...  :smijeh  A ova cijev auspuha izgleda očajno, Giulietta na primjer nema takvu grozotu. I mogli su kad je već tako stavit neku metalnu mrežicu na kraj auspuha da se to ne vidi.  Tolko od mene.  :mah:
Il cuore ha sempre ragione

Offline gturcic

• Pripravnik
  • **
  • Fiat Coupe 20vt+ / Lancia Delta 1.9mjeTT
    • Rijeka
« Odgovori #3606 u: 16-06-2016, 09:25:02 »
Nisam zgrožen, nego smatram da je to nedopustivo na autu koji toliko košta i koji želi konkkurirati BMW 3-ki.
Kakvi luftovi i ravnanje kad auto dođe u prodaju ? Daj me nemoj ...  :smijeh  A ova cijev auspuha izgleda očajno, Giulietta na primjer nema takvu grozotu. I mogli su kad je već tako stavit neku metalnu mrežicu na kraj auspuha da se to ne vidi.  Tolko od mene.  :mah:

Ništa se ne ravna, nego se branik i/ili hauba, far itd namjesti tj. (ako treba) otpuste se vide koje drže dio, poravnaju linije i zazori i ponovno stegne. Već je nekoliko kolega napisalo da je to standardni postupak prije isporuke većine proizvođača. Pa nisu auti izliveni od 1 komada materijala koji je bezgranično krut i termički nepromjenjiv...
A ovu cijev auspuha vidiš samo ako zagledaš ili slikaš pod pravim svjetlom... Auspuh se širi i skuplja ovisno o temperaturi, i trese zajedno s motorom, zato nije fiksno povezan s autom nego visi na gumenim prstenovima i metalnim plosnatim profilima. Vjerujem da su kromirani okvir stavili jer je trenutno takav trend kod konkurencije... Ako ti se ne sviđa nemoj kupit, ili zamijeni stražnim loncem/izlazom po želji.

Offline buzz11

• Ovisnik o alfistima
    • Personal web site
« Odgovori #3607 u: 16-06-2016, 09:35:18 »

Reci tom frendu koji ti je posalo tu sliku neka slika BMW 3 kad dode direktno k njemu dok su folije jos gore. Turpijas bezveze. Folija je zataknuta ispod rubova branika. Dalje ne moram objasnjavat.
Sto se auspuha tice vec sam rekao sto sam mislio. Sad kad preuzmem sluzbeni BMW onda cu ti poslikat kako to na tom super autu izgleda  :roll:

Ova isto ima problem zazora

Ova pogotovo

A auspuh, sve ovisi o kutu gledanja/slikanja. Cijev se uopce ne vidi ukoliko ne zabijes nos unutra

Frend mora da ti je "ljubitelj" alfe pa ce kao i svaki drugi takav "ljubitelj" nac manu tamo gdje je nema.
« Zadnja izmjena: 16-06-2016, 09:45:25 od buzz11 »
Ex: AR 33 1.7 16V, Fiat Brava 1.4 12V, AR 156 2.4 JTD, AR Giulietta 1.4 TB, A3 2.0 TFSI, AR 147 1.9 JTDm Q2

Offline superME

• Pripravnik
  • **
    • Zagreb, Dubrava
« Odgovori #3608 u: 16-06-2016, 10:34:18 »
ne kuzim  cemo toliko prolivene krvi oko fejk auspuha! pa to je danas standard, gotovo svi to rade. Alfa je cak i ok napravila to. Pogledaj kak je Fiat to napavio na Stilu

:smijeh :smijeh :smijeh

a sto se tice zazora, nisam jos cuo da se i oni namjestavaju prije isporuke. znam da se skidaju zastitne folije, provjerava kolicina tekucina i slicno.
Alfa Romeo making drivers into mechanics since 1910

Offline buzz11

• Ovisnik o alfistima
    • Personal web site
« Odgovori #3609 u: 16-06-2016, 11:10:32 »
Auto prije isporuke prode provjeru. Moze se desiti u transportu, prilikom montaze i slicno da se nesto desi. Ako postoje nepravilnosti one se prije isporuke srede i auto se u ruke dobije tip top. Auto sa tako pomaknutim branikom sigurno neces dobiti u salonu u ruke da ga vozis kuci.
To se desava svakom proizvodacu, a ne samo sad na ovom primjerku Giulie. Nije nikakav fail u proizvodnji kako se sad to tu pokusava prikazat. Net je pun slika giulie, ja sam ih nekoliko vidio u zivo, ni jedna nema problema sa zazorima. Sve je napravljeno kako treba biti.
« Zadnja izmjena: 16-06-2016, 11:11:06 od buzz11 »

Offline tomo AR 159

• Ovisnik o alfistima
    • Zagreb - Sesvete
« Odgovori #3610 u: 16-06-2016, 11:32:17 »
Reci tom frendu koji ti je posalo tu sliku neka slika BMW 3 kad dode direktno k njemu dok su folije jos gore. Turpijas bezveze. Folija je zataknuta ispod rubova branika. Dalje ne moram objasnjavat.
Sto se auspuha tice vec sam rekao sto sam mislio. Sad kad preuzmem sluzbeni BMW onda cu ti poslikat kako to na tom super autu izgleda  :roll:
Frend mora da ti je "ljubitelj" alfe pa ce kao i svaki drugi takav "ljubitelj" nac manu tamo gdje je nema.

Ti turpijaš bezveze.  :Angry1: Veći je ljubitelj od 90% vas "forum stručnjaka". Radi u Alfinom servisu u Njemačkoj  20 godina i isto toliko vozi Alfe.

I zna o Alfi sve što ti ne znaš.  :gay:

Offline buzz11

• Ovisnik o alfistima
    • Personal web site
« Odgovori #3611 u: 16-06-2016, 11:48:07 »
Ti turpijaš bezveze.  :Angry1: Veći je ljubitelj od 90% vas "forum stručnjaka". Radi u Alfinom servisu u Njemačkoj  20 godina i isto toliko vozi Alfe.

A ja vozim Alfe jedno 25 godina  :gay:, a dok ih nisam poceo voziti odrastao sam uz njih u servisu jedno 15 godina  :gay:
« Zadnja izmjena: 16-06-2016, 11:49:02 od buzz11 »

Offline S.M.

• Ovisnik o alfistima
    • Spalato
« Odgovori #3612 u: 16-06-2016, 12:20:15 »
Talijani si inače super zadovoljni salonima po Njemačkoj. Eto toliko da su početkom godine sa svima bili razvrgnuti ugovori.

Dapaće sve je to u Njemačkoj koji su izrazito pošten narod kada je riječ o poslu. To nam je dokazo i nedavan slučaj sa VAG-om.

Offline ..miha..

• Sa stažom
    • N. Marof
« Odgovori #3613 u: 16-06-2016, 17:39:13 »
Ma kod svakog auta ima luftova to je tako. Nemože se to baš uštimat na brzinu, a znamo kako to brzo ide na proizvodnoj traci..

Offline Pol ZF1

• Sa stažom
    • Međimurje
« Odgovori #3614 u: 16-06-2016, 18:08:53 »
Nešto što se poravna u 5 min nije problem. To je vjerovatno razmrdano u transportu... 

Ali onaj ispuh je jednostavno ružan detalj.
I j... mi se što je to sada praksa i što je tako i na drugim autima...
I da je na majbahu, jednostavno je ružno...

Offline KA2001MR

• Ovisnik o alfistima
    • Duga Resa
« Odgovori #3615 u: 16-06-2016, 19:47:26 »
........

Offline tomo AR 159

• Ovisnik o alfistima
    • Zagreb - Sesvete
« Odgovori #3616 u: 16-06-2016, 20:48:21 »
onaj ispuh je jednostavno ružan detalj.
I j... mi se što je to sada praksa i što je tako i na drugim autima...
I da je na majbahu, jednostavno je ružno...

:care

Offline pingo

• Član Alfa Kluba 8
  • Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 sw & 33 serija 1
    • kamen/split
« Odgovori #3617 u: 16-06-2016, 21:51:51 »
Istina da auspih nije najsritnije rjesen, Ali predstavljat se za ljubitelja marke Alfa Romeo a tvrditi da je neoprostivi grijeh nesto Sta je postalo standard u autoindustriji, ignorirati slike Puno losijih rjesenja kod konkurencije I ignorirati cinjenicu da se isto rjesenje nalazi ma skupljim I ekskluzivnijim autima je pokazatelj nevjerojatne tvrdoglavosti Ili otkrivanje karata.... Vozis Alfu jer nisi ima love za sveto svapsko trojstvo
Prijatelja mozes odgurnuti:
a. rukama b. djelima
Ova druga varijanta je za cili zivot

Offline Prta

• Ovisnik o alfistima
  • 155
    • Split
« Odgovori #3618 u: 16-06-2016, 21:57:16 »
Istina da auspih nije najsritnije rjesen, Ali predstavljat se za ljubitelja marke Alfa Romeo a tvrditi da je neoprostivi grijeh nesto Sta je postalo standard u autoindustriji, ignorirati slike Puno losijih rjesenja kod konkurencije I ignorirati cinjenicu da se isto rjesenje nalazi ma skupljim I ekskluzivnijim autima je pokazatelj nevjerojatne tvrdoglavosti Ili otkrivanje karata.... Vozis Alfu jer nisi ima love za sveto svapsko trojstvo
sve si reka + :respect:
Dream. Build. Drive.

Curly

• Gost
« Odgovori #3619 u: 16-06-2016, 22:06:23 »
  :fp

barba Oro

• Gost
« Odgovori #3620 u: 16-06-2016, 22:10:48 »
Sad će opet bit po meni i kako oni moj prijatelj svašta može pisat po forumu   :D :D

Curly

• Gost
« Odgovori #3621 u: 16-06-2016, 22:11:36 »
ne vidim ovdje poveznicu s tobom  :dontno:

barba Oro

• Gost
« Odgovori #3622 u: 16-06-2016, 22:15:31 »
ne vidim ovdje poveznicu s tobom  :dontno:

Polako  :D

Offline S.M.

• Ovisnik o alfistima
    • Spalato
« Odgovori #3623 u: 16-06-2016, 22:15:57 »

I meni se to sve više čini. Da si mu dijagnozu da je to savršenstvo.

Imam ja i drugo moguću ali to je ono đir da vozi alfu što je lijepa. To je onaj đir kada mlade mame, da ne kažem milf, kupe fiat 50p na onu shemu "ajme meni šta mi je lip".

Offline Mikula

• Ovisnik o alfistima
  • Ubit će me žena
    • Split
« Odgovori #3624 u: 16-06-2016, 22:17:20 »

I jos nije naucio da su talijani traljavi
I muskarci placu, ali i žene prde

Offline tomo AR 159

• Ovisnik o alfistima
    • Zagreb - Sesvete
« Odgovori #3625 u: 16-06-2016, 22:18:38 »

Koji si ti lik !  :fp  "Sveto trojstvo" ?  :metak

Vjeruj mi, da sam htio kupit BMW ili Mercedes, kupio bi ga. Kakve su to gluposti "nemaš para za sveto trojstvo pa voziš Alfu".
Dajte nemojte lupetat.
Volim i vozim Alfu i ne zanimaju me njemački auti niti bi ih ikad kupio.

Auspuh je katastrofa za auto od 38000 Eura. I točka.
Šta ste se napalili tolko.

Offline Mikula

• Ovisnik o alfistima
  • Ubit će me žena
    • Split
« Odgovori #3626 u: 16-06-2016, 22:20:55 »
I hyundai ima bolji auspuh  :D
I muskarci placu, ali i žene prde