0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ovo je za http://static.blastingnews.com/media/photogallery/2016/1/30/main/goodyear-eagle-f1-asymmetric-per-alfa-romeo-giulia_582945.jpgA neznam za ostale, valjda je netko fotkao ove dvije sa Ženeve, od milijardu fotki valjda ima neka i s dimenzijama
(Image removed from quote.)Ako mogu dobro pročitati sa slike 255/40 R18
Nekako sam dojma kako bi na ove civilne verzije puno bolje pasao stari, kormirani scudetto, pogotovo jer ova s fotke ima i krom oko prozora.Ovo mi je nekako preagresivno, paše na , ali ne i na ovu. Sve u svemu OK, i pohvalno što su uspjeli dizajnirati auto koji sa 17 i 18 colskim delgama izgleda pristojno, što je zaista pohvalno u vremenima di na hebenu Opel Mokku trpaju 19 cola
Još par slika iz Ženeve (nisam se previše trudio s obzirom na količinu slika koje kolaju netom)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)windows print screen
Kakvi su dojmovi uzivo?
Ja ju idem pogledat čim dođe u Autocommerce.
Mislim da je netko rekao u Gratzu samo Q
A sta sad kod nas bude valjda poslije ljeta u pm a zanima me dojam uzivo Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
Samo gas, pa Gratz je tu iza ugla, ja samo želim da imaš punu informaciju.
Ma jebe me posao a glupo mi doci navecer na pola sataPoslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
A čuj, od 159 TI ovih redizajna ne bu bolji dojam
Imas krivi pogon i fen za motor Odo pogledati ubojicu v6 Poslano sa mog SM-N910C koristeći Tapatalk
Jbg, ali biti će ti isto ko 159 nezgodan ženi za vozit