0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Spremne za preko atlantika(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
(Image removed from quote.)
Koliko znam, radnici su već tamo i to je to...
...kartaju belot.
koliko sam ulovio najmanji dizlo je od 2.2 lit
Da si reka briškulu ili trešetu, pa ajde. Ali belot
Pa to sam potvrdio, možda ne ovdje na ovom forumu, ima dvije godine. Nije to ništa čudno. Intencija je i da kompakti startaju sa oko 110 KS za dizel, a onda u tom slučaju ne vidim problem da veće auto i to u premium segmentu ide na 2.2 litre sa 150 KS. Ako te plaši potrošnja onda smatram da je to apsolutno neutemeljeno i da ima primjera koji demantiraju da manji kapacitet agregata (a to je pogotovo dokazno u real life situacijama) ide nužno sa manjom potrošnjom.
Problem je sta preko 2.0 osiguranje dosta skuplje a konkurencija ima 2.0 motore
Jedino je cestarina skuplja 300 kn, a osiguranje nema veze s kubikažom...
Govorim za italiju. Za najbitnije trziste za alfu. Jer ako na svom terenu onda i na drugom
Meni za 1.6 bravo 400, alfa 1.9 490. Stim da je bravo novi a alfa imala 6 godina.
A ima i press materijal vezan uz to na linku:http://www.alfaromeopress.es/press/article/905Iz kojeg bi izdvojio ovaj dio:La primera unidad de Giulia que ha venido a España (en principio está prevista la comercialización únicamente de 22 unidades para nuestro país,) estaba valorada en 103.000 eurosA ovo sve vodi do zaključka da isporuka samo što nije jer nebi se javno razbacivali stizim brojkam.
Prijevod za ovo vam ne treba.Giulia 2.2 JTDm 150cv, cambio manuale:Accelerazione 0-100 km/h: 8,0"Velocità massima: 221 km/h BMW 318d 150cv, cambio manuale:Accelerazione 0-100 km/h: 8,6"Velocità massima: 215 km/h