0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Koje bjehu dimenzije ove Julke? Jel se meni cini il je ovaj auto siri i duzi od 159? Blize seriji 5 nego 3?
Giulia je kraća 2 cm, a šira 4,5 cm i odnosu na 159. Međuosovinski razmak joj je 12 cm veći u odnosu na 159. To ne znači da ima za toliko mjesta više u unutrašnjosti nego kod stražnjeg pogona prednji kotači idu maksimalno naprijed da bi motor bio bliže sredini auta.
Sad mi se upalila lampica zašto je kod nove Giulie zadnji spojler onakvog oblika, tj "udubljen" po sredini(Image removed from quote.)
Pročitah negdje da odmah poslje Ženeve ide Giulia u prodaju Dakle krajem 3. Mjeseca bi trebali biti u prodaji i civilne...
Prve tri Q.V. Naručene za Hrvatsku(bijela, crvena i crna)👍
Koje boje je tvoja :
Bijela ide u Istru, a ostale dvije u ZG, možda😀
vjerojatno je autocommerce naručio aute...možda ni nemaju još definirane cijene...
Kad, u kojem salonu i po kojoj cijeni su narucene?U Frankfurtu se ne mogu narucit u nijednom salonu (ja znam za tri, bio u dva).
Kako, na koju foru? U FCA predstavnistvu u Frankfurtu, Motor Village, Hanauer Landstrasse, je covjek predamnom nazvao sefa prodaje Alfe u Njemackoj i ja sam cuo kad je rekao da nemaju nikakve specifikacije ni cijene i da se ne moze narucit (bio na spikerfonu).Kako si ti onda uspio?Sigurno imas neke vezice i podvezice?Koja oprema i koliko love?
Trolas ti i trazis dlaku u jajetu da bi mogao trolati.Nigdje nije bilo napisano da ih je narucio uvoznik nego je napisano tako kao da su ih narucili krajnji vlasnici.