Bacio oko na forum ejdž ar i vidim trola ekipa oko odgode ... i na kraju ipak ima dima/vatre ?
Što se pouzdano zna
:
Ja sam tamo sve napisao i ranije pisao. No mogu i ovdje.

:
Na talijanskom forumu, ne moj izvor, ali jedan jako pouzdan je nedavno stavio kada što dolazi i to je skoro. Drugi isto tako pouzdani su sada po modelima stavili što se mijenja i kada što dolazi. Ništa od toga ovaj Luca Ciferri nije spomenuo osim tradicionalno pesimističnih izjava.
Sada ću malo kenjati po Ciferriu. Neki dan je pisao hvalospjeve za VAG, taman na dan kada je izašlo da je i 3.0 TDI zahvaćen aferom. Isti je zazivao i prodaju Alfe VAG-u.
Onda u ovom tekstu navodi posprdne komentare od čelnika Audia. A ja pouzdano znam da čelnici Audia su ovu Alfu doživjeli kao šamar, naravno neće se sa tim u javnost.
Pa se poziva na IHS i predviđanje prodaje za Alfu od strane istoga. Ja ću reći da taj IHS je tvrdio da Maserati sada neće prodavati skoro ni upola Ghiblia i QP što ih se proda sada nakon pada prodaje. Taj IHS je tvrdio da FCA u 2014. neće prodati milijun Jeepova nego oko 700 tisuća, a uspjeli su ih prodati milijun.
Da ne govorim da se taj Ciferri sada poziva na izvore, a činjenica je da je od Giuliji prije godinu dana znao manje nego ja, da nije znao za 2.0 benzin i 2.2 dizel.
Što hoću reći? Ovo može biti istina ali što se tiče FCA taj Luca Ciferri je izrazito nepouzdan novinar i očito hejterski nastrojen.