Ne zaboravimo da su Alfe u doba prve Giulie bile među skupljim autima, nije ih vozio svatko već doktori, direktori, ekipa s lovom uglavnom... Zašto bi sada uz svu silu tehnike bila jeftinija 5.000€ od BMWa?
Danas marketing tako funkcionira. "Ja sam jeftiniji a bolji" više ne funkcionira. Danas pali "Ja koštam jednako a bolji sam"
S obzirom da će na svim normalnim tržištima biti ponuđena putem FCA Financial-a uz neko učešće od 6-7.000€ i 300€ ratu ne vidim problem u cijeni. Pogotovo zato uz to ide buy back garancija.
Problem je tu kod nas gdje će cijene zbog poreza biti 2-3 tisuće € više i onda još naše vrle leasing kuće s 9% kamate, osim pomoraca i nekog tipa Papar i Comme većina ljudi neće Giuliji ni prismrditi. Dodaj na to još i AC i biti će ih kod nas manje nego Giulietta kojih je ionako malo...
Pa vidiš da i ovdje neki forumaši očekuje da bude jeftinija i od Passata koji je de facto u ovoj iteraciji produženi Golf.
Što se prodaje tiče nema tržišta gdje nema popusta. I to je popust jebački ako se ida na leasing. Pod leasing mislim na operativni. Ako se ne varam BMW Italia tu ima popust od 4 000 eura.
Inače već imam info neki, trebalo bi to potvrditi. Bile su odgode i Jeepova i Chryslera radi Giulie. Nije vezano za financije. Jednostavno će čak i na ta auta koja imaju skroz druge FWD platforme izgleda primijeniti neke stvari za smanjenje mase koje su kod Giulie. Jako puno HSS pod visokim tlakom.
Evo i dojmova: uživo izgleda predivno.
Fantastično "sjedne" na 18" i rupa od kotača do blatobrana je gotovo nepostojeća.
Interijer je nevjerovatno prostran, iza mene se normalno sjedi dok to u 159 nije moguće. Materijali su prvoklasni, spojevi precizni, sve je na dohvat ruke i ergonomski savršeno postavljeno.
Zbog stražnjeg pogona je središnji tunel jako širok tako da je realno četverosjed a fascinira da je u opremi Super (druga odozdo) i dalje obični unutarnji retrovizor. To valjda da nas sjete da ipak sjedimo u Alfi.
:
I meni osobno smeta gotovo potpuni nedostatak mjesta za odložiti novčanik, ključeve, mobitel i bocu vode od 0,5l ali to nije ništa novog.
Uglavnom, što se mene tiče, kroz 3-4 godine crvena sa 18" i krem interijerom stiže u dvorište.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Materijali moraju biti provklasni ako je to ista firma koja radi unutrašnjost za novi A4. Ne nisu Nijemci nego su Francuzi. A da će Giulia imati bolju unutrašnjost i od A4 je pokazala sama ta firma kada iju je lani u Frankfurtu stavila kao primjer. Zar nebi stavila A4 da je on bolji?
Kako nema mjesta za staviti bocu vode? Nisi otvarao pretinac točno ispod centralnog grebena, ispred mjenjača?