Kad imate životni peh, čeprkanje po autu, a ni bilo čemu ostalome, nije najbolja ideja. S ugradnjom maglenki je to išlo ovako:
Skidanje prednje maske - izglodan šraf. Bušilica u ruke i kidaj plastiku. Srećom, samo jedan.

Onda skineš sve, našrafiš, pa dođe na red bušenje maskica za maglenke jer ne želiš dati 500kn za dva komada plastike, pa pukne onaj leptirićasti dio.
Spojiš sve, složiš tipku umjesto slijepe (jer tiskana pločica ima sve spremno samo za staviti tipku) i onda shvatiš da guma između tiskane pločice i tipke ne daje kontakt jer fale neki završeci s unutarnje strane.

Zatim čekaš Poštu 4 dana da dostavi pismo od Osijeka do Varaždina s konektorom, pa usput isčupaš žicu iz maglenke.

Priručni spoj radi testiranja.

Napokon sve to spojiš, vratiš se u Zagreb, nađeš cijeli taj dio s tipkama za pristojnu cijenu, kupiš, spojiš i maglenke ne rade. Ne znaš ništa, ali je 9 navečer, mrak, niš ne vidiš i odeš spavati. Probudiš se ujutro, ideš do auta i vidiš zakaj maglenke ne rade:

Po dolasku do stana prelazio sam preko nekoliko ležećih policajaca u gradu. I inače pazim preko njih jer su ti zagrebački odvratni, ali jučer izgleda da nije bilo dovoljno. Čuo sam da je nešto postrugalo, ali ni na kraj pameti mi nije bilo da je zakačilo žice i isčupalo ih skupa s konektorom.
Na kraju ti se plače, iz bunkera izvadiš ostatak žice i skalpel i spojiš onako narodski - izolirkom. Konačni rezultat:

A sad treba kupiti desni prednji blatobran...
P.S. ne znam zakaj su neke slike naopačke, kad kliknete desni klik --> view image, okrenute su pravilno