0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jedino mi je mana kod ove alu sto nema povrat uljnih para, ne znam hoce li koz ovu gljivicu raditi "sranja" pod haubom?Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
http://www.ebay.it/itm/ALFA-ROMEO-147-GTA-Tappeti-AUTO-Tappetini-su-misura-Decori-4-Block-10-/140894993136?hash=item20cdfefaf0 :
nema nikakvih smetnji s tom malom gljivomcommendatore ima taj usis na Gt 3.2 već 3 godine i nikakvih problemaimao je i Bavarac na 147 GTA isti i Jurica Ruić na Gt 3.2a ako bi rađe imao spojeno uzmeš od Viktora inox koji najbolje izgleda (najsjajniji je)
Ipak sam odlucio ostati pri stock usisnoj cijevi s rezonatorom i narucio silikonsko koljeno (Autolusso) za povezati s TB umjesto originalnog koje je ispucalo. Razlog navedenom je sto na 2.5 pamtim gubitak momenta u nizim okretajima nakon skidanja original cijevi. Zbog tog sam ju i vratio ali prevladala je zelja za izgledom tako da sam vratio diretno bez rezonatora...na GTA me to ne zanima...Citao sam dosta zadnje vrijeme iskusta na AO forumu i odlucio za stock. Narucio sam crno Autolusso koljeno.Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Čudno..svi eminentni tuneri micu taj rezonator i stavljaju samo cijev bilo karbonsku bilo aluminijskuI svi koji su to zamijenili navode bolji zvuk i nesto bolje performanse..na visim okretajima bolji protok zraka itd..No i ovako ce biti super:)
..... Narucio sam crno Autolusso koljeno.....Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Dobit ces crveno, kao Zvrnn :Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk
Nisam ja te srece Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
To je i on mislio :Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk
Malo se radilo danas, sjedala izvađena i temeljito očisceni tepisi i ostatak unutrasnjosti. Zadnja klupa tretirana Gliptoneom...Narednih dana sređujem prednja sjedala i stranice vrata uklj. montazu novih rucki (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
odlično izgleda..jako očuvano samo gdje je nestala guma koja pokriva šarafe naslona za ruku : :
Guma je bila u tom trenutku na ciscenju vani kao i ostale gume Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
:
Ipak crni stigao :Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk
Znas li mozda, postoji li Akrapovic u ponudi? Ok, SS je klasika, super!