Ukupno Glasova: 52
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pa valjda ce uzeti novu
Ma 2.0 jtdm ima 5 mjeseci i 4500 km i neki mali skonto, nije presudno ali ajd ono :hehe:Žena će vjerojatno to vozat.
al evo, da govorim bilo kome drugome, ali sto stvarno tebi trebam objasnjavati koliko stvari moze poci po krivu na polovnom jtd-u :
a garanciju dobiva punu?
pa prenosi se tvornička garancija dokle god traje...
znaci 6 mjeseci kracu?pa kolika razlika u potrosnji moze biti po gradu? diesel i gradska voznja
pa kolko sam ja vidio jednu koju sam malo vozio 1.4 170KS po gradu je trošio oko 9-10l u normalnoj vožnji..i ima startstop.. 2.0 JTDM je ispod 7.. pa sad ovisi kolko km se radi.. 1.4 nije neki potrošač a ide odlično..te obje potrošnje kad je auto u mom vlasništvu ne vrijede jer ja se tako vozit ne mogu...
Ako je pretežno za po gradu onda 1.4 definitivno. Snaga, potrošnja...sve je to tu negdje , održavanje je presudno.Jedina prednost je predrasuda da će se prodati lakše
1.4 ima kakav takav zvuk. Dizel rokce.
Mislim da je najprodavanija Julka s dizel motorom sto nesta i govori, ali u slucaju 90% gradske voznje mislim da je ipak prakticnija benzinka.
meni to govori da se jako promjenio profil kupaca ove marke
Stari, meni to govori i da se je jako promijenio profil ove mrke. :hehe:E da i puno hvala za Crowarez key
Stara dobra poslovica: "Kupi dizela - hvali benzinca" : :hehe:
Diesel ima dva auspuha,benzinac samo jedan! :