U međuvremenu, nabavljena je i ručica tempomata, i kod mene je bilo plug n play, ušarafljeno, prikopčano, radi...
Potaknut time, nabavio sam i instrument ploču od FL modela, sa BC, bijele podloge satova, kao i komplet ručica sa SET tipkom. Ugrađeno, radi, osim što preko AlfaOBD, niti preko MES preko ELM327 bluetooth modula ne mogu "skinuti" kilometražu na svoju, a ne prolazi mi niti proxy aligment (pokrenem ga, prolazi na sve ostale dijelove, ali na instrument bord je FAIL), tako da mi blinkaju brojke na ODOMETER displayu, koji usput pokazuje 276 000 umjesto mojih 74 000... Tako da sad tražim i nekoga tko može podesiti kilometre i na niže...
Također, nakon ugradnje instrument table, više mi nije radila regualcija visine svjetala, mislio sam da je zbog toga što je moj prekidač imao ukupno 4 tipke, a od ovih modela sa BC ima 6 tipki. Nabavio sam i takav prekidač, paše sve, ali opet ne radi regulacija visine.
Ali ima rješenje, preko AlfaOBD kada se spojim na instrument board, pokrenem headlight correction test, stavim koji od 4 položaja želim, i koliko sam isprobao, svjetla ostaju na toj visini, nebitno kada se odpojim, maknem kontakt, dam kontakt...
U međuvremenu je i uklonjen čuning® #1, te je vraćen tvornički radio, malo za promjenu, da mi opet rade tipke na volanu itd. Vjerojatno ću u dogledno vrijeme uzeti Dension / Yatour / Loudlink ili tako nešto...