0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ćeš da vodišČemo da slijedimo😊Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Ne znam gdje je kino u Samoboru, ali postoji ogroman neplaćajući parking vrlo blizu centra.Stane malo više od 10 auta : Lokacija: http://www.google.hr/maps/place/45°47'59.2%22N+15°42'22.8%22E/@45.799786,15.706324,361m/data=!3m2!1e3!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0x0
ću da vodim, ćete da slijedite ...ak me žena pusti...
E al nisam ziher za vožnjicu iako zvuči predivno! Nije samo do mene, a sad smo se već praktički dogovorili sve.. ima nešto kraće? Ili da odgodimo za poslije cuge ili za iduće okupljanje kad će svi moći.. To ok? A ziher ćemo ponovit
OVO je taj parking
Aaaa, thanks. Onaj tamo se ne plaća i lijepa je šetnjica, nisam znala da li znate za njega.
Meni će nakon nakon posla definitivno što prije trebati doza slatkoga tako da požurimo na kolače, a kasnije sam za sve
ja dolazim i to sa opranom alfom!
Hahahhaa i moja je opra a jutros al vec na haubi neke tockice... grrrr Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Ja krecem s posla za par min i skupljam Bokiija, pol 5 smo tamoSent from my SM-N910C using Tapatalk
(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Sent from my SM-N910C using Tapatalk